menu

Armbanden voor Heren

Een armband voor heren is de finishing touch van een stijlvolle outfit. De Bijenkorf heeft een ruim en gevarieerd assortiment aan herenarmbanden. Ga jij voor een stoere leren armband, of juist voor een classy zilveren armband?

194 artikelen
  • Bangle
  • Schakelarmbanden
  • Bedelarmbanden
  • Kralenarmbanden
  • Wikkelarmbanden
Filter & sorteer
  • 194 artikelen
48 van 194 gezien

Een armband voor heren is de finishing touch van een stijlvolle outfit. De Bijenkorf heeft een ruim en gevarieerd assortiment aan herenarmbanden. Ga jij voor een stoere leren armband, of juist voor een classy zilveren armband?

Armbanden voor heren bij debijenkorf.be

Een armband voor heren is tegenwoordig een echte musthave. Waar een horloge of een trouwring al vaak gedragen worden door mannen, zorgt een modieuze herenarmband om de pols er ongetwijfeld voor dat jij hoge ogen gooit met je stijl.

Welke armband voor heren past bij jouw stijl?

In het assortiment herenarmbanden van de Bijenkorf zit voor ieder wat wils. Draag bijvoorbeeld een van de zilveren armbanden voor heren van Buddha to Buddha als echte eye catcher, of ga voor een subtiele armband van scheepstouw van Pig&Hen. Het is belangrijk dat jouw armband goed matcht met jouw kledingstijl. Combineer daarom een pak met een bescheiden zilveren of gouden armband. Ga je voor een iets stoerdere, meer casual look? Kijk dan eens naar ons aanbod leren armbanden voor heren.

Buddha to Buddha armbanden voor heren

Het veruit grootste deel van het aanbod armbanden voor mannen bij de Bijenkorf wordt vertegenwoordigd door het merk Buddha to Buddha. Het in 1997 geboren label heeft als kernwaarde vakmanschap. Iedere herenarmband van Buddha to Buddha komt voort uit een uitgebreid creatief proces. Kies voor een eenvoudige maar stijlvolle smalle schakelarmband van zilver om jouw outfit helemaal af te maken, of steel de show met een brede armband van zilver en leer om je pols. Buddha to Buddha heeft armbanden voor vrijwel elke gelegenheid, maar blijft trouw aan de esthetische look.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl