Dior heren

Het legendarische en luxueuze modehuis Dior is ruim vertegenwoordigd bij de Bijenkorf. In het assortiment Dior voor heren vind je Dior zonnebrillen in elegante modellen en de meest verleidende parfums voor heren.

113 artikelen
  • Accessoires
  • Cosmetica
Filter & sorteer
113 artikelen
48 van 113 gezien

Het legendarische en luxueuze modehuis Dior is ruim vertegenwoordigd bij de Bijenkorf. In het assortiment Dior voor heren vind je Dior zonnebrillen in elegante modellen en de meest verleidende parfums voor heren.

DIOR VOOR HEREN BIJ DEBIJENKORF.BE

Het Franse Dior werd geboren in het jaar 1947, dankzij de gelijknamige designer. Het merk staat bekend om de luxe ready-to-wear kledij, maar is ook een grote naam binnen de haute-couture. Dior veranderde de wereldwijde definitie van elegantie toen hij zijn debuutcollectie lanceerde.

KLASSIEKE DIOR ZONNEBRILLEN MET EEN MODERNE TWIST VOOR HEREN

Zonnebrillen voor heren van Dior vind je bij de Bijenkorf in een ruim en gevarieerd assortiment. Je vind er de meer klassieke modellen, zoals de Dior Blacktie zonnebril, maar ook meer futuristische zonnebrillen, zoals de opvallende Dior Hardior zonnebril. Daarnaast vind je in dit assortiment ook klassieke modellen met een futuristische, moderne touch, als perfecte middenweg tussen de traditionele luxe die Dior kent en de eigentijdse trends en stijlen.

DE SENSUELE, CHARMANTE EN MYSTERIEUZE HERENGEUREN VAN DIOR

Ook voor de meest sensuele en levendige parfum ben je bij Dior aan het juiste adres. In het assortiment Dior geuren voor heren vind je een ruime keuze in de meest populaire en geliefde parfums van vandaag de dag. Ga jij bijvoorbeeld voor de welbekende Dior Sauvage Eau de Parfum? Deze krachtige, frisse doch mysterieuze parfum maakt je verleidelijker dan ooit. Met hout- en amberakkoorden en geurtonen van vanille ontvang je met Sauvage ongetwijfeld complimenten. Of ga jij voor de Dior Homme Intense Eau de Parfum? Deze sensuele parfum is geeft een charmante, intense geur. Met irisnoten en muskusnoten van hibiscuszaad is de Homme Intense een mannelijke, krachtige geur.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl