Dolce & Gabbana Heren

Luxe mode met extravagante designs en een klassieke touch: het assortiment Dolce & Gabbana voor heren zit vol met bijzondere ontwerpen. Van meer simplistische ontwerpen tot ontwerpen met goudkleurige details: ga jij voor een Dolce & Gabbana T-shirt of sweatvest?

114 artikelen
  • Accessoires
  • Cosmetica
  • Kleding
  • Schoenen
Filter & sorteer
  • 114 artikelen
48 van 114 gezien

Luxe mode met extravagante designs en een klassieke touch: het assortiment Dolce & Gabbana voor heren zit vol met bijzondere ontwerpen. Van meer simplistische ontwerpen tot ontwerpen met goudkleurige details: ga jij voor een Dolce & Gabbana T-shirt of sweatvest?

DOLCE & GABBANA VOOR HEREN BIJ DEBIJENKORF.BE

Authentiek, grensverleggend en luxe zijn de pijlers van het Italiaanse modehuis Dolce & Gabbana. Van stijlvolle kleding tot heerlijke Eau de Parfums: Dolce & Gabbana is van alle markten thuis, op de luxe manier die je van het modehuis gewend bent.

SIER JE GEHELE GARDEROBE MET DE LUXE VAN DOLCE & GABBANA VOOR HEREN

Ga jij voor een paar bijzondere en luxueuze Dolce & Gabbana schoenen voor heren, zoals de Portofino sneakers van kalfsleer of de Como derby veterschoen van lakleer? Draag er een prachtige herenbroek van Dolce & Gabbana boven die perfect aansluit op de stijl van de schoenen en je ontvangt ongetwijfeld complimenten. Maak je outfit af met een stijlvolle top, zoals een Dolce & Gabbana sweatvest voor heren, een Dolce & Gabbana T-shirt voor heren of een Dolce & Gabbana overhemd voor heren en je ervaart de volledige luxe van dit wereldberoemde merk. Draag als finishing touch een van de Dolce & Gabbana geuren voor heren!

DE RIJKE GESCHIEDENIS VAN HET ITALIAANSE DOLCE & GABBANA

Het in Milaan gevestigde Dolce & Gabbana werd het leven ingeroepen in 1985 door de Italiaanse modeontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana. Al snel groeide het merk uit tot een van de meest populaire modemerken ter wereld en werd het gedragen door beroemdheden als Kylie Minogue, Gisele Bündchen en Madonna.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl