• Home
  • icon--arrow-micro-rightHeren

Dsquared2 heren

De uitgesproken designerkleding van Dsquared2 is zeer geliefd bij heren. Door provocerende prints en het gebruik van een breed kleurenpallet is een modemerk ontstaan waar een high-street fashion en ready-to-wear de basis vormt.

134 artikelen
  • Accessoires
  • Kleding
  • Schoenen
  • Verzorging
Filter & sorteer
134 artikelen
48 van 134 gezien

De uitgesproken designerkleding van Dsquared2 is zeer geliefd bij heren. Door provocerende prints en het gebruik van een breed kleurenpallet is een modemerk ontstaan waar een high-street fashion en ready-to-wear de basis vormt.

Dsquared2 voor heren bij deBijenkorf.be

Nog niet zo lang geleden werd de eerste collectie herenmode van Dsquared2 gepresenteerd. De Canadese tweelingbroers Caten trokken aan het begin van de jaren negentig de stoute schoenen aan om hun droom, het opzetten van een modemerk, te realiseren. In 1991 trokken zij samen naar Milaan waarna zij drie jaar later hun allereerste herencollectie presenteerde met het designermerk Dsquared2. Het modelabel staat bekent om het gebruik van denim in diverse kledingstukken, waaronder de geliefde jeans en spijkerjassen. Door accessoires, zoals de Dsquared2 pet en beanie, te voorzien van kleurrijke patches en borduursels zijn urban it-items ontstaan, welke tegenwoordig onmisbaar zijn in het modebeeld op straat.

Italiaans vakmanschap in de gedetailleerde herenkleding van Dsquared2

De kledingcollecties van Dsquared2 zijn te herkennen aan gedetailleerde dessins en logoprint. De T-shirts van Dsquared2 zijn gemaakt naar Italiaanse maten, waardoor de shirts nauw aansluiten en slank om het lichaam vallen. Ook geldt dit voor de verschillende truien, waaronder de sweaters en pullovers. Het misschien wel bekendste ontwerp uit de collectie kleding van Dsquared2 is de ICON lijn, welke momenteel in de straatcultuur zeer populair is door het kenmerkende design. Naast bovenmode staat het Italiaanse modemerk zeer bekend om zijn diepblauwe denim jeans met destroyed details, welke door het rode label bij de rits direct te herkennen zijn.

Dsquared2’s kleurrijke sneakercollectie en zomerse pool-slides

Zowel de Schoenen van Dsquared als ook de slippers zijn er in vele soorten en maten te vinden voor heren. De legendarische 551 sneaker van het modemerk heeft al vele jaren hetzelfde iconische gestroomlijnde design, maar weet elk seizoen weer verrassende kleurencombinaties uit te brengen. Wat te denken van een kalfsleren sneaker in de kleurencombinatie bordeaux en middenblauw. Natuurlijk is deze zomer niets zonder een paar pool-slides, dus waarom niet een kleurrijk paar met logoprint van het Italiaanse modemerk?

Onmisbare accessoires: van sokken met logo tot telefoonhoezen

Natuurlijk heeft ook Dsquared2, net als vele andere designermerken, een verrassende collectie accessoires voor heren. In dit assortiment is van alles terug te vinden om een stijlvolle outfit mee af te maken. Met de accessoires van Dsquared2 voor heren zet je als het ware de puntjes op de “i”. Zo vind je in de online wereld van de Bijenkorf talloze sokken, petten, tassen en mutsen van Dsquared2. Dankzij uiteenlopende ontwerpen en het gebruik van vele stijlvolle kleuren zal tussen het aanbod ook een musthave voor jou te vinden zijn.