• Home
  • icon--arrow-micro-rightHeren
  • icon--arrow-micro-rightSchoenen

Gucci Instappers voor heren

De Gucci instapper voor heren is één van de meest iconische Gucci klassiekers. Ga jij voor een penny loafer met de karakteristieke Gucci initialen of kies jij voor een instapper met imitatiebont en het kenmerkende Gucci bitje? Wat je ook kiest, je bent gegarandeerd fashionable.

5 artikelen
  • Sneakers
  • Instappers
  • Loafers
  • Enkellaarzen
  • Biker boots
  • Slippers
  • Espadrilles
Filter & sorteer
5 artikelen
5 van 5 gezien

De Gucci instapper voor heren is één van de meest iconische Gucci klassiekers. Ga jij voor een penny loafer met de karakteristieke Gucci initialen of kies jij voor een instapper met imitatiebont en het kenmerkende Gucci bitje? Wat je ook kiest, je bent gegarandeerd fashionable.

Gucci instappers voor heren bijdebijenkorf.be

De Gucci instapper is een echte musthave, die niet in jouw garderobe kan ontbreken. Deze chique schoen heeft karakter en is uitermate geschikt om een eigenzinnige, doch chique twist aan je smart-casual outfit te geven. De zwarte penny loafer is een ware klassieker en kan je bijna met iedere outfit combineren. Ook de zwarte horsebit loafer met het kenmerkende Gucci bitje staat goed bij elke look. Heb jij een meer uitgesproken smaak? Ook dan bedient Gucci jou op je wenken. Kies bijvoorbeeld voor de instapper met sterapplicaties of de loafer met de Gucci Invite print. Of ga jij voor een exemplaar met excentriek imitatiebont? Je kan het zo bont maken als je zelf wilt!

Hoe draag je Gucci instappers?

De Gucci instapper staat altijd prachtig onder een pak. Maar wist je dat jij je Gucci loafers ook prima met een sportieve look kan combineren. Zo biedt Gucci een prachtige trainingsbroek die ook zeker niet zal misstaan met Gucci loafers. Of draag je Gucci loafers met een spijkerbroek en een Gucci trui met een cartooneske print. Wees vooral niet bang om uit te pakken en jouw unieke stijl te laten zien!

De geschiedenis van Gucci

Het modehuis Gucci is opgericht door Guccio Gucci. De jonge Gucci werkte in hotels in Londen en Parijs, waar hij veel in aanraking kwam met de imposante koffers van de geprivilegieerde gasten. Eenmaal terug in zijn geboortestad Florence, richtte hij zijn eigen lederwarenmerk op. In de jaren vijftig raakte de stad Florence in trek bij de jetset. Als gevolg hiervan kreeg Gucci vele invloedrijke klanten. Filmsterren en socialites poseerden gewillig met hun Gucci tassen voor de paparazzi en het merk werd een statussymbool. Vele vruchtbare jaren volgden totdat het merk eind jaren tachtig bijna failliet ging. De aanstelling van Tom Ford redde Gucci echter van de ondergang. Met spraakmakende campagnes die op het randje van vulgariteit balanceerden, maakte hij Gucci tot één van de meest sexy modehuizen. Vandaag de dag is het Alessandro Michele die het modehuis nieuw leven inblaast. Zijn eclectische bricolages van invloeden uit popcultuur en de kunstgeschiedenis gooien hoge ogen.