Winkels & Openingstijden
Klantenservice
  • Home
  • arrow-small__rightHeren
  • arrow-small__rightSchoenen

Reebok brengt al vele jaren revolutionaire schoenen voor heren op de sport- en fitnessmarkt. Bij de Bijenkorf kom je de Reebok sneakers Club C 85 en de Run R 96 tegen. Ga voor een schoen uit de Reebok Classic of Performance lijn en wees de sportiefste versie van jezelf!

Reebok schoenen voor heren bij deBijenkorf.be

Het realiseren van unieke fitnessconcepten begon bij Reebok onder andere met innovatieve herenschoenen. Vele iconische modellen zijn tot de dag van vandaag nog steeds verkrijgbaar en een groot favoriet onder mannelijke sportliefhebbers tijdens fitness, waaronder crossfit. De Bijenkorf biedt een collectie voor elk seizoen en elke activiteit, variërend van Reebok sneakers tot slippers.

Op straat of in de fitness met Reebok sneakers

Waar de Reebok sneakers voor heren vroeger alleen werden gedragen tijdens het sporten, daar zijn zij nu ook onderdeel van het modebeeld op straat. Door gebruik te maken van sterke materialen, hoog draagcomfort en sportieve uitstralingen zijn de sneakers enorm populair onder jong en oud voor een optimale sportsessie. Klassieke en iconische modellen kom je tegen in de lijn Reebok Classic, zoals de Club C 85. Voor de allerbeste prestaties moet je kiezen voor de Reebok Performance sneakers. Ga jij voor zwarte of witte Reebok sneakers voor heren om te matchen met je outfit? Of til jij jouw sportprestaties met de schoenen naar een hoger niveau?

Kleurrijke Reebok schoenen en slippers voor de zomer

Als je de collectie van Reebok herenschoenen bekijkt, dan zal het opvallen dat er vele exemplaren te vinden zijn in vrolijke kleurencombinaties. Naast het praktische ontwerpt hecht Reebok ook waarde aan het modieuze aspect van de schoenen. Zo kom je de Daytona DMX en Bolton modellen tegen in contrasterende kleurencombinaties. Deze schoenen zijn een verfrissing aan de voeten en ideaal om in de zomer te dragen. Mocht het nou echt te warm worden voor dichte schoenen, dan bieden de Reebok slippers voor heren de oplossing. De Classic slipper vind je bij de Bijenkorf met logoprint in het zwart en wit.