Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Reebok is opgericht in 1958 en heeft zich inmiddels diep gevestigd in de sportcultuur. Hier vind je verschillende modellen sneakers van Reebok: van sportieve witte modellen tot aan tijdloos zwarte exemplaren. Waar heb jij je zinnen op gezet?

Reebok sneakers voor heren bij deBijenkorf.be

Het sportieve merk Reebok is met zijn vindingrijke mindset wereldwijd geliefd onder sporters over de gehele wereld: fittnessjunkies en CrossFit beoefenaars, tennisspelers en voetballers, en natuurlijk ook onder heren en dames die af en toe graag recreatief sporten. Wist je dat één van de eerste modellen sportschoenen met noppen van Reebok afkomt? Dit was omstreeks 1900, toendertijd heette Reebok nog “J.W. Foster and Sons”, genaamd naar de oprichter Joseph William Foster.

De befaamde Reebok sneakers vind je natuurlijk ook online bij de Bijenkorf. Of je nu op zoek bent naar een frisse witte sneaker voor in de zomer, of een klassiek zwart model om het gehele jaar door te dragen: in de collectie Reebok sneakers bij de Bijenkorf tref je een divers aanbod aan sneakermodellen om jouw collectie mee aan te vullen.

Sneakers van Reebok: stijlvol en sportief

Reebok houdt zijn sneaker ontwerpen vrij minimalistisch, en dit maakt ze des te meer stijlvol. Het Britse merk biedt jou hiermee een winnende combinatie tussen stijlvol en sportief. Zo zijn de witte sneakers van Reebok zijn sportief genoeg voor een uurtje knallen in de fitness, en stijlvol genoeg om ook daarbuiten te dragen. Houd het minimalistisch en ga voor een geheel wit model, of kies voor een wit exemplaar met subtiele blauwe kleuraccenten of een bruine zool.

Met een paar zwarte sneakers van Reebok kom je altijd goed voor de dag. Reebok heeft echter ook stijlvolle suède sneakers in de collectie. Het suède geeft de schoen een afgeklede look, waardoor je ze bijvoorbeeld ook prima aankunt naar een dagje op kantoor.