Horloges voor heren

Klassiek, modern of met technische snufjes: in ons uitgebreide assortiment aan horloges sla je gegarandeerd je slag. Je vindt stijlvolle analoge, digitale en hybride horloges en voor de tech-liefhebbers zijn er ook heuse smartwatches verkrijgbaar van prachtige merken.

1.453 artikelen
  • Analoge horloges
  • Smartwatches
  • Hybride horloges
  • Digitale horloges
  • Horlogebanden
Filter & sorteer
1.453 artikelen
48 van 1453 gezien

Make classic fantastic De top 10 tijdloze horloges

Een investering in een tijdloos horloge, daar word je alleen maar rijker van. Ontdek onze meest klassieke klokwerken.

Klassiek, modern of met technische snufjes: in ons uitgebreide assortiment aan horloges sla je gegarandeerd je slag. Je vindt stijlvolle analoge, digitale en hybride horloges en voor de tech-liefhebbers zijn er ook heuse smartwatches verkrijgbaar van prachtige merken.

Horloges voor heren bij deBijenkorf.be

Bij de Bijenkorf is een prachtig assortiment van horloges te vinden voor heren. Van het aflezen van de tijd met een traditioneel analoog horloge tot het sturen en ontvangen van berichten met één van de smartwatches. Ben jij op zoek naar een sporthorloge om te dragen tijdens het hardlopen of wil je een nieuw klokje toevoegen aan jouw huidige collectie? In onze online wereld zijn analoge horloges, hybride horloges en smartwatches te vinden en ook voor een stijlvolle horlogeband kan je terecht bij ons.

Sporthorloges van Casio en trendgevoelige klokjes van Armani en Diesel

Het is belangrijk om na te gaan welk soort stijl van het horloge het beste bij jou past. In het assortiment van de Bijenkorf vind je daarom klassieke horloges, minimalistische klokjes, sportieve sporthorloges en echte fashionable uurwerken. De klassieke horloges, zoals herenhorloges van Daniel Wellington, zijn vaak verwerkt met zilveren of gouden kleuren en een ronde kast die de volledige pols dekt. Minimalistische klokken zijn veelal zilverkleurig en hebben een kleine kast met subtiele details. Als je op zoek bent naar een sporthorloge kan worden gekozen voor een robuust design met een stalend band, zoals de horloges voor heren van Casio. Voor een trendgevoelig design is het aan te raden om de herenhorloges van Armani te bekijken, maar ook de herenhorloges van Diesel en Fossil zijn een fashionable keuze.

Het verschil tussen analoge horloges, hybride horloges en smartwatches

Analoge horloges voor heren worden gemaakt en gebruikt om de tijd mee te kunnen bekijken. De wijzerplaat bestaat uit strepen, Romeinse cijfers of getallen die door twee wijzers worden aangewezen. Diverse analoge horloges hebben ook een functie waarmee de datum wordt weergeven. Hybride horloges voor heren zitten tussen een analoog horloge en smartwatch in. Dit uurwerk heeft slimme functies door de bluetooth verbinding, zoals een alarm, muziekfuncties, slaap tracking en gepersonaliseerde notificaties. De wijzerplaat is vrijwel identiek aan het design van de analoge versie. Daarentegen zijn bij een smartwatch voor heren zowel het scherm als de functies digitaal. Het horloge wordt gezien als een verlengstuk van de telefoon. Zo kan er worden gebeld en kunnen apps waaronder sociale media en applicaties ten behoeve van de gezondheid, worden gedownload op de smartwatch.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Gratis levering & retour
naar Duitsland

Shop nu