Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Burberry jassen voor heren

Eigentijdse herenjassen met de bekende klassieke Burberry’s touch vind je in het assortiment van de Bijenkorf. Mét of zonder de iconisch geruite print: met een jas van Burberry heb je een jas van klasse in handen.

11 artikelen
  • Jacks
  • Gewatteerde jassen
  • Bodywarmers
  • Regenjassen & windjacks
  • Bomberjacks
  • Puffer jackets
  • Trenchcoats
Filter & sorteer
11 artikelen
11 van 11 gezien

Eigentijdse herenjassen met de bekende klassieke Burberry’s touch vind je in het assortiment van de Bijenkorf. Mét of zonder de iconisch geruite print: met een jas van Burberry heb je een jas van klasse in handen.

Burberry jassen voor heren bij debijenkorf.be

We kennen Burberry natuurlijk van het welbekende zandkleurige ruitpatroon, maar wellicht weet niet iedereen dat Burberry meer is dan slechts dat patroon. Burberry is bijna twee eeuwen aan geschiedenis die geresulteerd hebben in een van ’s werelds meest toonaangevende fashion labels. Ga jij voor een herenjas van Burberry met het iconische patroon? Of juist voor een moderne zwarte bomber?

De rijke geschiedenis van Burberry

Burberry werd in 1856 door Thomas Burberry het leven ingeroepen. 35 jaar later opende hij de eerste winkel, in Londen. Toonaangevende ontdekkers, uitvinders, piloten, sporters en militairen werden in de tientallen jaren erna gehuld in kledij van Burberry, wat ervoor zorgde dat het merk steeds meer naam maakte. Tegenwoordig heeft Burberry nog steeds een belangrijke positie in de modewereld en is het een merk dat experimenteert met een mix van de classy stijl die je van Burberry gewend bent, met moderne trends en stijlen.

Een gevarieerd assortiment Burberry herenjassen

Ga jij voor het Peckham bomberjack van Burberry voor heren? Dit jack is volledig voorzien van de Burberry-ruit en maakt bijvoorbeeld een basic zwart-witte outfit zeer fashionable. Geen fan van het Burberry-patroon, maar wel van de kwaliteit van Burberry? Kijk dan eens naar de zwarte herenjassen van Burberry voor een nette overjas of een warme puffer jacket. Dat Burberry experimenteert met hedendaagse trends is duidelijk te zien in het extravagante Graffity Peckham jack met een all-over gekleurde print. Combineer je jas met een stijlvolle Burberry sjaal voor heren en een paar modieuze herenschoenen van Burberry en je outfit steelt ongetwijfeld de show.