Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Calvin Klein truien voor heren

Een trui van Calvin Klein beschermt je in de winter tegen de koud en tijdens een zwoele zomeravond komt een sweater zeker van pas om jezelf of je geliefde warm te houden. Calvin Klein ontwerpt minimalistische designs voor de sportieve en jonge man. In welk ontwerp loop jij dit seizoen?

25 artikelen
  • Sweaters
  • Hoodies
  • Pullovers
  • Gebreide truien
  • Schipperstruien
Filter & sorteer
25 artikelen
25 van 25 gezien

Een trui van Calvin Klein beschermt je in de winter tegen de koud en tijdens een zwoele zomeravond komt een sweater zeker van pas om jezelf of je geliefde warm te houden. Calvin Klein ontwerpt minimalistische designs voor de sportieve en jonge man. In welk ontwerp loop jij dit seizoen?

Calvin Klein truien voor heren bij deBijenkorf.be

Hoewel Calvin Klein collecties ontwerpt welke jong, sportief en modern ogen, bestaat het modemerk toch al meer dan veertig jaar. Ongetwijfeld zijn de meesten bekend met de onderbroekenlijn, welke al sinds de jaren tachtig enorm geliefd is door jong en oud. Het creatieve brein achter de minimalistische ontwerpen is momenteel Raf Simons, wie door de Verenigde Staten wordt geliefd voor zijn sophisticated en zeer toegankelijke designs. Ook in de collectie truien van Calvin Klein is deze toegankelijke look te vinden. Of je nou kiest voor een sweater, hoodie of gebreide trui: door de eenvoud die Calvin Klein in de ontwerper voert is voor elke man een passend model te vinden.

Logodesign en kleur op de sweaters van Calvin Klein

Je kiest een trui van Calvin Klein wanneer je houdt van de trends van nu, maar ook het liefst een item in de kast hebt hangen welke meer dan één of twee seizoen meegaat. Raf Simons ontwerpt vanuit het minimalisme en hierdoor ontstaan truien waar vaak de nadruk ligt op een kleur of het gebruik van logoprint. Zo is het Calvin Klein Jeans logo vaak terug te vinden op de truien uit sweatstof.

Een nette look: gebreide truien en pullovers

Natuurlijk houdt het daar niet op, want ook gebreide truien en pullovers worden ontworpen. Deze truien zijn toegankelijk voor iedereen en vooral voor modeliefhebbers welke minder houden van logodesign. Zo vind je pullovers met streepdessin, maar ook effen gebreide truien van wol. Het zorgt voor een klassieke en zeer verzorgende look, maar toch met een moderne finishing touch.

Hoe combineer je de nieuwste truien van Calvin Klein?

Omdat een trui te dragen is tijdens elk seizoen is het natuurlijk fijn om te weten op welke manier je een uitvoering van Calvin Klein het beste draagt. Natuurlijk willen wij jou bij de Bijenkorf blijven inspireren, zo ook in onze online store. Door de hoge hals van de truien van Calvin Klein is een effen overhemd perfect om eronder te dragen. Het boord van het overhemd sluit namelijk mooi en precies aan. Onze collectie overhemden hebben vele kleuren en merken, waardoor je in onze online omgeving zeker een passend model kan vinden. Houd jij meer van een sportieve, ietwat, college stijl? Ook de hoodies met kap zitten heerlijk en met een destroyed jeans eronder creëer je een jonge look zoals veel gezien wordt in het straatbeeld.