menu

Boxershorts

Er bestaan boxershorts in tal van soorten en maten bij de Bijenkorf. Houd je van strak of wijd en draag je liever een korte of lange pijp? Gemaakt van de fijnste materialen zijn er onderbroeken van Björn Borg, HUGO BOSS en Calvin Klein verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog.

233 artikelen
Filter & sorteer
  • 233 artikelen
48 van 233 gezien

Er bestaan boxershorts in tal van soorten en maten bij de Bijenkorf. Houd je van strak of wijd en draag je liever een korte of lange pijp? Gemaakt van de fijnste materialen zijn er onderbroeken van Björn Borg, HUGO BOSS en Calvin Klein verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog.

Boxershorts voor heren bij deBijenkorf.be

Elke man weet hoe belangrijk het is om een comfortabele boxershort te dragen. Natuurlijk verschilt het per persoon welke variant van de boxer het liefst wordt aangetrokken. Om deze reden heeft de Bijenkorf een assortiment waar ruimvallende boxershorts, maar ook strakke heren onderbroeken verkrijgbaar zijn. Zo heeft elke man de mogelijkheid om zichzelf te voorzien van boxershorts van de fijnste kwaliteit naar zijn eigen voorkeur.

Ondergoed van Calvin Klein en Ralph Lauren voor heren

Al jaren is het ondergoed van Calvin Klein zeer geliefd. Het kan best zo zijn dat zelfs dat jijzelf al jaren liefhebber bent van het modemerk en door de hoge kwaliteit en de comfortabele pasvorm niets anders meer wil. De Calvin Klein boxershorts bestaan er met een korte en lange pijp, maar voor de echte ruimvallende modellen zijn de boxershorts van Ralph Lauren, Tommy Hilfiger en Deal aan te raden. Deze hebben vele effen kleuren, maar ook bestaat hierbij geliefde ruitdessin welke verwerkt is op katoenen boxershorts. Deze wijde modellen zijn luchtig en bieden tevens een enorme bewegingsvrijheid.

Kleurrijke boxershorts van Björn Borg

Een van de meest bekende ondergoedmerken is het uit Zweden afkomstige Björn Borg. De populariteit is te danken aan de opvallende dessins en het hoge draagcomfort van de strakke boxershorts. Een strak boxershort houdt alles op z’n plek en door elastische materialen zit het ondergoed comfortabel aangesloten aan de benen. Vrijwel elke kleur is verkrijgbaar, waardoor het ondergoed te combineren is bij de outfit. Vaak wordt de logoband boven een paar jeans of zwembroek gedragen, waardoor een statement wordt gemaakt met het kleurrijke boxershort. Ruimvallende boxershorts van Deal en de strakke A-dam Underwear boxershorts zorgen ook voor kleurrijke prints en vrolijke dessins.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl