Paul Smith

Kunstenaars Sean Scully en Cy Twombly zijn de inspiratiebronnen achter de najaarscollectie van Paul by Paul Smith. Scully's kleurrijke schilderijnen, gemixt met strepen en ruiten, vormden het uitgangspunt voor de kledingontwerpen en patronen. Ook voor warme accessoires zoals sjaals, sokken en mutsen kun je bij Paul Smith terecht.

Paul Smith heren

120 artikelen
  • Accessoires
  • Kleding
  • Schoenen
Filter & sorteer
120 artikelen
48 van 120 gezien

PAUL SMITH BIJ DEBIJENKORF.BE

Klassieke schoenen met een eigentijdse touch en kledingstukken met bijzondere prints vind je in het assortiment herenmode van Paul Smith. In dit assortiment vind je karakteristieke ontwerpen met de uitstekende kwaliteit die je van Paul Smith gewend bent.

HET RUIME EN KLEURRIJKE ASSORTIMENT VAN PAUL SMITH VOOR HEREN

Ga jij voor een stijlvol Paul Smith T-shirt voor heren met kleurrijke opdruk? Van vlinders tot dinosaurussen: je kijkt je ogen uit in het prachtige assortiment van Paul Smith. Combineer je T-shirt met een van de kwalitatieve Paul Smith broeken voor heren en maak de outfit compleet met een paar klassieke maar identieke Paul Smith schoenen voor heren en je domineert ongetwijfeld het straatbeeld. Ook voor Paul Smith truien en vesten voor heren, Paul Smith overhemden voor heren en Paul Smith jassen voor heren ben je in dit assortiment aan het juiste adres. Zo kun je jouw gehele garderobe sieren met de stijlvolle kleding van Paul Smith!

PAUL SMITH: EEN MIX TUSSEN TRADITIE EN MODERNITEIT

Paul Smith is het merk van de gelijknamige Britse modeontwerper. Begonnen als een winkel voor herenmode in Nottingham, in 1970, is het vandaag de dag uitgegroeid tot een populair merk dat kleding ontwerpt voor heren, dames én kinderen. Meegaand met de tijd speelt Paul Smith in op trends, maar blijft het trouw aan de unieke identiteit. Een T-shirt van Paul Smith herken je uit duizenden!