Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Bij Daily Paper vind je urban heren T-shirts met een eclectische twist. Dit seizoen zien we vooral veel streepjesmotieven en T-shirts in een eigenzinnig kleurenpallet, die verrijkt zijn met het iconische Daily Paper logo in verschillende grafische uitvoeringen.

Daily Paper T-shirts bij de Bijenkorf

Met een T-shirt van Daily Paper creëer je gemakkelijk een hippe urban look. In het assortiment van de Bijenkorf vind je zowel basic T-shirts als grafische T-shirts met prints van Daily Paper en Daily Paper longsleeves. De eclectische kleuren geven de collectie een eigenzinnige touch. Dit seizoen zijn streepdessins een terugkomend thema bij de Daily Paper collectie. Uiteraard is ieder ontwerp gesierd met het iconische Daily Paper logo in verschillende uitvoeringen.

Daily Paper maakt Afrika cool

Het begon allemaal met basic hoodies en logoshirts. Inmiddels biedt Daily Paper een uitgebreide herencollectie met zowel sportieve ontwerpen als fashion forward statement pieces. Het urban merk van Amsterdamse bodem is opgericht door drie vrienden met Afrikaanse roots. De Afrikaanse cultuur vormt dan ook een leidraad door de collectie. Iedere collectie is geïnspireerd op een Afrikaans thema, maar dan met een eigentijdse twist.