Scotch&Soda Heren

Het Amsterdamse Scotch & Soda is een explosie van verschillende culturen, kleuren en stijlen, samengebracht in één merk. Van meer simplistische kledingstukken tot extravagante truien met bijzondere dessins: Scotch & Soda heeft duidelijk een unieke identiteit.

219 artikelen
  • Cosmetica
  • Kleding
  • Schoenen
Filter & sorteer
  • 219 artikelen
48 van 219 gezien

Het Amsterdamse Scotch & Soda is een explosie van verschillende culturen, kleuren en stijlen, samengebracht in één merk. Van meer simplistische kledingstukken tot extravagante truien met bijzondere dessins: Scotch & Soda heeft duidelijk een unieke identiteit.

SCOTCH & SODA VOOR HEREN BIJ DEBIJENKORF.BE

Scotch & Soda is meer dan een kledingmerk. Het is een bron van inspiratie die jou voorziet van de meest trendy, bijzondere en unieke kleding. Een kledingstuk van Scotch & Soda herken je dan ook uit duizenden, door de details, de materialen én de kwaliteit.

HET JONGE EN UNIEKE SCOTCH & SODA

Het label Scotch & Soda stamt uit het jaar 1985 en kende een hergeboorte in 2001. Het identieke merk werd al gedragen door beroemdheden als Justin Timberlake, Jennifer Lopez en Heidi Klum en kan dankzij de Bijenkorf binnenkort ook in jouw garderobe te vinden zijn! Het merk verkoopt nu over de hele wereld maar wordt nog steeds vanuit Amsterdam gestuurd. Alhoewel het dus een echt Nederlands merk is, zijn er in de kleding invloeden van over de hele wereld te vinden. Het is een samenkomst van verschillende experimentele dessins, kleuren en materialen.

STIJLVOLLE TRUIEN, BROEKEN EN JASSEN VOOR HEREN VAN SCOTCH & SODA

Ga jij voor een van de stijlvolle truien en vesten voor heren van Scotch & Soda? Dit gevarieerde assortiment biedt truien met opvallende prints als snowflake prints, maar ook simplistische en subtiele pullovers in effen kleuren en sweaters met vrolijke streepdessins. Combineer een trui van Scotch & Soda zeker met een van de schone broeken voor heren van Scotch & Soda en maak de look af met een van de gedetailleerde accessoires voor heren van Scotch & Soda zoals een sjaal van wol of een trendy pet met camouflageprint!

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl