Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Juwelen & horloges voor heren

In het onevenaarbare assortiment juwelen en horloges voor heren vind je de meest stijlvolle sieraden en uurwerken. Van elegante analoge horloges tot moderne smartwatches, van stoere armbanden tot kettingen in jouw favoriete edelmetaal: droom weg bij het horloge-en juwelenaanbod voor mannen van de Bijenkorf.

De top 10 tijdloze horloges

Een tijdloos horloge om eeuwig te koesteren is altijd een goede investering. Laat je inspireren door deze meesterlijke klokwerken en kies je favoriet.

Juwelen en horloges voor heren bij debijenkorf.be

Welk accessoire schittert er straks om jouw pols? Is dat een luxueus mannenhorloge, of eerder een stijlvolle armband? Bij de Bijenkorf is er keuze te over. Ook vind je hier herenringen en herenkettingen. Dit zijn echte musthaves voor eigentijdse en modebewuste mannen. Anno 2020 kiezen immers steeds meer heren ervoor om mooie juwelen te dragen. Een echte expert op het gebied van juwelen en horloges is Cartier. Laat je dus zeker inspireren door wat de Bijenkorf van Cartier voor heren te bieden heeft.

Herenhorloges van Armani Exchange, Michael Kors en andere mooie merken

In het assortiment met juwelen en horloges van de Bijenkorf vind je de meest stijlvolle herenhorloges. Omdat er steeds nieuwe types horloges ontwikkeld worden, zijn hier naast de traditionele analoge horloges ook smartwatches, digitale horloges en hybride horloges te vinden. Voor wie een horloge heeft waarvan het uurwerk nog perfect werkt, maar het bandje aan vervanging toe is, zijn hier mooie horlogebanden verkrijgbaar. Er is dus keuze te over. Weet jij al welk type horloge je zoekt, maar nog niet van welk merk dit horloge moet zijn? Bij de herenhorloges van Casio, herenhorloges van Fossil en herenhorloges van GUESS heb je veel opties. Ook de polshorloges van Tommy Hilfiger, Michael Kors en Armani Exchange zijn hier goed vertegenwoordigd.