• Home
  • icon--arrow-micro-rightHeren
  • icon--arrow-micro-rightVerzorging
  • icon--arrow-micro-rightScheren
  • icon--arrow-micro-rightScheercrèmes

Zorg voor gladde en zachte wangen dankzij het gebruik van een scheercrème tijdens het scheren. Met scheerschuim verloopt jouw scheerbeurt vlot en comfortabel. Bij de Bijenkorf vind je verschillende hoogwaardige scheercrèmes van merken als CHANEL, TOM FORD en Rituals.

Scheercrèmes voor heren bij debijenkorf.be

Scheercrème is gemakkelijk in gebruik omdat het zich makkelijk laat opschuimen. Dat gebeurt het best met een vochtige scheerkwast, tot je een romig scheerschuim bekomt. Bij sommige scheercrèmes heb je niet eens een kwast nodig, want je kan ze direct met de hand op de huid inmasseren. Dan rest er je alleen nog het weghalen van de haartjes met een scherp scheermesje. Dit proces verloopt soepel en simpel dankzij het gebruik van een scheercrème. Ga jij voor de scheercrèmes van CHANEL of de scheercrèmes van TOM FORD? Bij de Bijenkorf tref je ook scheercrèmes van de merken DIOR, Kiehl’s, Le Labo, en Clinique.

Scheercrèmes van Rituals

Uiteraard vind je bij de Bijenkorf ook verschillende scheercrèmes van het geliefde merk Rituals. Je kan de The Ritual of Samurai Shave Cream bijvoorbeeld op vochtige huid aanbrengen met je vingers, scheren en daarna afspoelen met warm water. Met de scheercrèmes van Rituals begint jouw ochtendritueel goed: gladgeschoren, verfrist én ontspannen!