Wij hebben helaas geen artikelen kunnen vinden voor de zoekopdracht:

“Zwembroeken”

Controleer of het zoekwoord juist is ingevuld of probeer een minder specifieke zoekopdracht.

Ontdek de Orlebar Brown zwembroeken voor heren bij de Bijenkorf. De zwembroeken hebben een getailleerde pasvorm en vormen zo perfect om het onderlichaam. De sneldrogende materialen en het kenmerkende gespdetail maken het de beste zwemshorts. Ga jij voor de effen Orlebar Brown zwemshorts of exemplaren met dessin?

Orlebar Brown zwembroeken bij deBijenkorf.be

Het uitkijken naar een vakantie wordt een stuk plezanter als je weet dat je een bijzondere Orlebar Brown zwembroek zal aantrekken. Het Engelse kledingmerk ontwerpt slimme zwemkleding voor heren en werd geïntroduceerd in 2007. Doordat de zwembroeken op chloor zijn getest zal ervoor worden gezorgd dat vervaging van de materialen wordt voorkomen.

Duik in zee met de kleurrijke zwemshorts van Orlebar Brown

Zwemshorts van Orlebar Brown zijn uniek. Zo worden de zwembroeken ontworpen op basis van het 17-delig patroon van een pantalon. Daarmee zijn de zwembroeken voorzien van een vierdelig gevormde tailleband, ritssluiting en zijsluiting. Zwembroeken van Orlebar Brown zitten zo enorm comfortabel. Omdat de pasvorm en kwaliteit uitstekend zijn, blijft het slecht een kwestie van kiezen van het ontwerp dat jou aanspreekt. De Bijenkorf heeft verschillende groene, grijze en blauwe Orlebar Brown zwembroeken. Ook kom je zwemshorts met grafische dessins en fotoprint tegen. Ieder seizoen veranderen de ontwerpen, waardoor je iedere vakantie een bijzondere Orlebar Brown zwembroek kan dragen.