Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Hourglass

Hourglass, gevestigd in Californië, staat bekend om zijn vooruitstrevende, diervriendelijke make-up- en huidverzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten. Van foundations tot lippenstiften, stuk voor stuk items voor een gezonde en frisse uitstraling.

Hourglass

85 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
85 artikelen

Hourglass bij deBijenkorf.be

Het Amerikaanse merk Hourglass staat bekend om haar luxe cosmeticalijn. Het merk is niet alleen innovatief, maar gebruikt ook kwalitatieve ingrediënten die niet op dieren zijn getest. Hieruit ontstaat een groot scala aan fijne make-up producten. Zo kun je met de Hourglass concealer de perfecte make-up basis creëren en in combinatie met foundation en blush geeft je jouw huid een soft glow. Met de Hourglass lipgloss geeft je de final touch aan jouw look. Bekijk alle producten van de Hourglass cosmeticalijn online via deBijenkorf.be.

100% dierproefvrij met de cosmetica van Hourglass

Hourglass vindt het belangrijk om de schoonheid van elke vrouw te benadrukken met haar cosmeticalijn. Ook is integriteit een belangrijk onderdeel van dit luxe merk. Hourglass zet zich namelijk in voor dierenrechten en is 100% dierproefvrij. Daarnaast doneert het cosmeticamerk elk jaar een deel van haar winst aan Nonhuman Rights Projects: een organisatie die opkomt voor dierenrechten. Ben jij een échte cosmetica liefhebber en een dierenvriend? Dan is de Hourglass make-up collectie zeker onmisbaar binnen jouw dagelijkse make-up routine!