Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Duurzamer

Hourglass

Voyeur Eyeshadow Stick - oogschaduwstick

39,-
HourglassHourglass Voyeur Eyeshadow Stick - oogschaduwstick314609017006001

KleurPrism

Prism
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Een moeiteloze, kreukvrije oogschaduwstick die een krachtige kleur levert met een gladde metallic finish die je de hele dag kunt dragen.

Met de perfecte balans tussen rijke pigmenten en romige textuur, zorgt deze formule voor 8 uur lang draagplezier en een comfortabel gevoel. Het glijdt soepel over de oogleden zonder te trekken, waardoor een eenvoudige, intuïtieve toepassing mogelijk is voor een dagelijkse routine. De veelzijdige formule kan worden gelaagd en gemengd om eindeloze multidimensionale looks te creëren. Kleur, highlight of lijn voor een zachte look voor overdag of veeg zachtjes uit voor de perfecte smokey eye in de avond.

Gebruikstips:

Voor een all-over look
- Breng laagjes aan en meng kleuren om uw eigen look te creëren. Gebruik de lichtste kleur in de binnenste ooghoek om de ogen te verhelderen en wakkerder te doen lijken. Breng vervolgens een medium of neutrale kleur aan over het hele ooglid en breng de diepste kleur aan in de buitenste ooghoek en in de oogplooi. Gebruik uw favoriete Voyeur eyeliner op de wimperlijn voor extra diepte en dimensie. 

Voor een smokey eye
- Verdeel de donkerste tint over het hele ooglid en onder de wimperlijn, en veeg zachtjes om een smokey eye te creëren. Breng vervolgens Curator oogschaduw of Scattered Light aan voor een multidimensionale oogopslag. 

Markeren
- Om licht in het midden van het oog te creëren, dept u de oogschaduwstick op het ooglid en gebruikt u vervolgens uw ringfijner om het pal boven de pupil te mengen. Kan alleen of over Curator oogschaduw worden gebruikt.