Voorraadpotten

De voorraadpot: je kunt er niet genoeg van in huis hebben. Of je ze nu gebruikt voor het bewaren van koekjes of voor het opbergen van kliekjes in de koelkast, in het assortiment van de Bijenkorf vind jij vast een geschikte voorraaddoos of –pot.

121 artikelen
Filter & sorteer
  • 121 artikelen
48 van 121 gezien

De voorraadpot: je kunt er niet genoeg van in huis hebben. Of je ze nu gebruikt voor het bewaren van koekjes of voor het opbergen van kliekjes in de koelkast, in het assortiment van de Bijenkorf vind jij vast een geschikte voorraaddoos of –pot.

Voorraadpotten bij deBijenkorf.be

De voorraadpot is een essentieel item voor in de keuken. Met een goed afsluitende voorraadpot zorg je ervoor dat jouw ingrediënten zo lang mogelijk vers blijven. En ook niet onbelangrijk: een voorraadpot in een mooi ontwerp staat ook nog eens erg gezellig in de keuken! In het uitgebreide online assortiment van de Bijenkorf is er keuze te over aan voorraadpotten in een breed scala aan kleuren en materialen.

Voorraadpotten van glas en porselein

Kies jij voor een voorraadpot van glas of gaat de voorkeur toch uit naar een porseleinen voorraadpot? Het grote voordeel van een glazen voorraadpot is dat je in één oogopslag kunt zien wat- en hoeveel je nog in huis hebt. Porseleinen voorraadpotten daarentegen, komen vaak met de mooiste beschilderingen en zijn ook vaak rijkelijk gedecoreerd. Zoek je een voorraadpot van glas? Dan kun je bijvoorbeeld heel goed terecht bij merken zoals Alessi of Kilner. Liever een porseleinen voorraadpot met een leuk dessin? Kijk eens bij de collecties van Pip Studio of Fabienne Chapot!

Voorraaddozen van Mepal

De voorraadpotten van Mepal zijn ideaal voor het bewaren van een grote hoeveelheid ingrediënten. Alle voorraaddozen in de collectie zijn vervaardigd uit BPA-vrij kunststof en komen in verschillende formaten. Ook zit er een set van 7 of 5 voorraaddoosjes in het assortiment. De voorraaddozen zijn geschikt voor gebruik in de vaatwasser en je kunt ze gemakkelijk kwijt in de koelkast of in de meeste keukenkastjes.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl