Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Iittala

Als pionier van Scandinavisch design en expert in gekleurd glas, is Iittala toegewijd aan het streven naar beter leven. Iittala staat voor weloverwogen design, gemaakt om van te houden en om te gebruiken - dag in dag uit, generaties lang.

Iittala

667 artikelen
  • Dames
  • Wonen
Filter & sorteer
667 artikelen

Iittala bij deBijenkorf.be

Bij Iittala geldt het motto: kwaliteit gaat nooit uit de mode. Iittala stopt daarom veel tijd en aandacht in het ontwerpen van tijdloze, kwalitatief hoogwaardige designs waar je keer op keer plezier van hebt. Achter de minimalistische ontwerpen zit veel kennis, skill en know-how van materialen: het merk werkt namelijk samen met doorwinterde glasblazers en designers om zo de beste kwaliteit te garanderen.

Kleed jouw tafel aan met Iittala

In onze online shop vind je een uitgebreide collectie Iittala producten om jouw tafel mee aan te kleden. Kijk bijvoorbeeld eens bij ons assortiment Iittala koken & tafelen en vind hier Iittala’s befaamde glazen en karaffen, serviezen, bestek en nog meer fijne spullen voor in de keuken en aan tafel. In de collectie heb je de mogelijkheid om te kiezen voor minimalistische items voor iedere dag of juist de meer exclusieve ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan een set whiskyglazen waarvan het ontwerp is geïnspireerd op het smeltende ijs in Lapland.

Sfeervolle woonaccessoires van Iittala

In de collectie Iittala woonaccessoires kun je jezelf verblijden met een prachtige vaas, kaars, kandelaar of decoratief ornament voor in huis. Iittala’s roots zie je heel goed terugkomen in de collectie vazen: hier tref je namelijk veel exemplaren waar een bijzonder staaltje glasblazerij aan te pas is gekomen. Met een ruim aanbod aan kleuren en ontwerpen is er bij Iittala voor ieder interieur een passende vaas te vinden. Ook in de collectie kaarsen en kandelaars komt Iittala’s vakmanschap wat betreft glas bewerken heel goed naar voren.