Winkels & Openingstijden
Klantenservice

ILIA Beauty

Biologische cosmetica die gezond is voor de huid: dat is waar cosmeticamerk ILIA Beauty voor staat. ILIA Beauty creëert schoonheidsproducten die zo puur en natuurlijk als mogelijk geproduceerd zijn, van mascara tot fond-de-teint en meer.

ILIA Beauty

35 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
35 artikelen
35 van 35 gezien

ILIA Beauty bij debijenkorf.be

De cosmeticaproducten van ILIA beauty kenmerken zich door hun natuurlijke aard en transparantie over ingrediënten, afkomst en productie. De oprichters van dit Canadese beautymerk geloven in de kracht van een stralende huid en natuurlijke, pure schoonheid. Laat je huid herleven met de innovatieve en duurzame formules die jouw natuurlijke beauty beschermen.

Pure en natuurlijke schoonheidsproducten van ILIA Beauty

Bij ILIA Beauty vind je vernieuwende verzorgingsproducten zoals voedende serums, maar ook sublieme make-up voorzien van diverse verzorgende ingrediënten die je huid beschermen tegen invloeden van buitenaf. Zo bevatten de serums en poeders SPF, zodat je veilig kunt genieten van elke zonnestraal. ILIA Beauty leert ons de kunst van balans: niet elk natuurlijk ingrediënt is goed voor de huid, niet elk synthetisch ingrediënt slecht. Daarom sluit dit merk perfecte compromissen in hun zorgvuldig samengestelde formules. Bovendien hecht ILIA Beauty erg veel belang aan duurzame verpakkingen en het verminderen van onze afvalberg. Heb jij al een cosmeticaproduct van dit duurzame beauty merk?