Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Duurzamer

ILIA Beauty

C Beyond Triple 3-in-1 Serum SPF 30 - getint serum

75,-
ILIA BeautyILIA Beauty C Beyond Triple 3-in-1 Serum SPF 30 - getint serum590909038600030

KleurLIGHT

LIGHT
Maat30 ml
Online nog 3 beschikbaar

Vitamine C, minerale SPF en Niacinamide: voor het eerst samen in dit innovatieve 3-in-1 serum! ILIA C Beyond Triple Serum SPF30 weet in één stap de huid op te helderen, glad te maken en te beschermen. De lichte, hydraterende formule bevat een transparante tint om op een zeer subtiele wijze te egaliseren. Het creëert een natuurlijke filter die oneffenheden verdoezelt en voor een gezonde glow zorgt.

Power ingrediënten Vitamine C en Niacinamide ondersteunen dit, en zorgen ervoor dat ook op lange termijn de huid geperfectioneerd wordt. Zo worden grove poriën, droogheid en verkleuringen aangepakt. Minerale SPF30 zorgt daarnaast voor een effectieve bescherming tegen UVA/UVB/UVC-stralen, blauw licht en vervuiling om eventuele huidimperfecties in de toekomst te voorkomen.

Wegens de transparante dekking, passen de 3 beschikbare kleuren bij alle huidtinten. ‘Light’ is geschikt voor zeer lichte tot lichtmedium huidskleuren, ‘Medium’ is geschikt voor medium tot middeldiepe huidskleuren en ‘Dark’ is geschikt voor diepe tot extra diepe huidskleuren.

Gebruikstips:
- Schud de flacon goed voor gebruik
- Breng ILIA C Beyond Triple Serum SPF30 aan met je vingers op een gereinigde huid voor een mooi en natuurlijk resultaat
- Begin met een aantal stipjes en bouw op voor meer dekking

ILIA Beauty75,-

C Beyond Triple 3-in-1 Serum SPF 30 - getint serum