De top 10 kindercadeaus

Wil je jouw jongen of meisje last-minute met een leuk cadeautje? In onze top 10 kindercadeaus vind je het leukste speelgoed voor onder de kerstboom.

Janod scooter
loopfiets

Zo’n blitse loopfiets als deze vind je zelden. Het klassieke Italiaanse scootertje is gemaakt van hout en komt in opvallende, vrolijke kleurtjes.

Dress up by Design dinosaurus
verkleedpak

Is jouw kleine gek op verkleden? In dit Ride-on dinosauruspak met goudkleurige stekels steelt hij of zij geheid de show. Gemakkelijk over het hoofd aan te trekken.

Wild & Soft leeuwenkop

Beestachtige decoratie voor in de stoere kinderkamer: dat is de Cesar leeuwenkop van Wild & Soft. Je hangt ‘m gemakkelijk op door het lusje aan de achterzijde.

4M Marbulous
knikkerbaan

Nog altijd is knikkeren een van dé speelactiviteiten onder kids. Deze Marbulous knikkerbaan doet het dan ook perfect als cadeau onder de kerstboom.

DJECO ballerina
muziekdoosje

Dit muziekdoosje mag niet ontbreken aan de kamer van een jonge prima ballerina. Het lichtroze doosje biedt ruimte voor sieraden en heeft ook een stervormige spiegel.

Wheelybug panda
loopfiets

Hoe schattig is deze panda loopwagen van Wheelybug? Het aaibare wagentje brengt jouw kleine op veilige én zachte wijze van A naar B.

Janod brandweerkazerne

Jouw kleine brandweerman in spe kan zich volledig uitleven met deze speelgoedkazerne van Janod. Ontdek ook accessoires als een helikopter, een brandkraan en een vuurfiguur.

Janod magnetische
muursticker

Deze muursticker van Janod leert kinderen spelenderwijs 101 magneten van verschillende dieren bij het juiste land te plaatsen. Een gouden combinatie als je het ons vraagt.

4M magic kit

Dit kerstcadeau tover je zo uit je hoge hoed. Schenk jouw mini-goochelaar deze Magic kit met onder andere speelkaarten, dobbelstenen en – onmisbaar – een toverstok.

Micro deluxe
step

Lekker steppen, welk kind houdt daar nou niet van? Op deze ultralichte Deluxe step vlieg je veilig door de bochten heen en ook is het inklapbare én in hoogte verstelbare stuur erg handig.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl