Inspiratie 3 tijdloze basics

Geschreven door

Magali Herssens, Content Editor

Het kan soms moeilijk zijn om kleding te combineren en daarom dragen veel mannen vaak dezelfde outfits. Daar willen we verandering in brengen. Met goede en kwalitatieve basics kan je gemakkelijk verschillende stijlen combineren en heb je meteen heel wat mogelijkheden.

De witte sneaker

Essentieel voor elke man zijn witte sneakers. Maar hoe combineer je de witte sneaker nu eigenlijk? Witte sneakers staan goed bij elke casual look. Combineer de witte sneaker met een jeansbroek en een hoodie of draag het met een beige geklede broek en een hemd. Wat kan echt niet? Draag ze niet voor een trouwfeest. En het belangrijkste bij het dragen van witte sneakers: houd ze goed schoon!

De blauwe colbert

Een blauwe colbert is een onmisbaar item in je garderobe. Je kunt het zowel zakelijk als privé goed dragen en stylen naargelang de gelegenheid. Hoe combineer je de blauwe colbert? Draag hem met een bijpassende pantalon en overhemd naar een borrel of diner of met een spijkerbroek en coltrui voor een nonchalante, casual look. Werk je outfit af met mooie veterschoenen en kom zo stijlvol voor de dag.

Het witte overhemd

Een goed wit overhemd staat elke man. Je kunt er allerlei kanten mee uit. Maar hoe draag je nu een wit overhemd? Ga voor een zakelijke look en combineer het met een geklede pantalon en colbert. Maak je look af met een stropdas. En bij een wit overhemd past iedere kleur stropdas, wat het ideaal maakt om je eigen persoonlijkheid te accentueren. Ben je liever iets meer casual? Draag het overhemd losjes over een donkere jeans en combineer het nonchalant met een leuke trui en veterschoenen.

Ontdek het aanbod Herencollectie

Ben je benieuwd naar meer? Ontdek de volledige herencollectie en laat je inspireren door de mooiste items van het seizoen.

Bekijk het aanbod

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl