40 jaar UGG

Anita, Content editor

UGG gaat al sinds 1978 tegen de stroom in. Vanaf het prille begin steunen zij diegenen die niet bang zijn om te voelen wat ze willen voelen en er uit te zien zoals zij dat zelf willen. Dit jaar worden ze 40. Om dat te vieren laat het merk de meest iconische stijlen samensmelten door iconen uit de wereld van mode, innovatie en kunst.

Heron in de neumel boot

Als artiest, ontwerper en dj overstijgt Heron Preston alle genres. Hij gaat zijn eigen weg in de modewereld en blijft innovatief, experimenteel en onvoorspelbaar. Hij lapt regels aan zijn laars en deinst niet terug voor provocatie. Ook vertegenwoordigt hij een steeds grotere groep jonge ontwerpers die hun vraagtekens zetten bij tradities en liever hun eigen gang gaan.

Adwoa in de classic boot

Als een activist en model, daagt Adwoa Aboah traditionele beauty standaarden uit. Ze bouwt een veilige, stigmavrije omgeving op, een plek waar vrouwen volop kunnen discussiëren over geestelijke gezondheid, seksualiteit en lichaamsbeeld.

De gehele collectie UGG

Van de klassieke UGG en accessoires tot comfy loungewear: bekijk de gehele UGG collectie

Ontdek UGG

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl