Advent calendars 2022
Cosmetica & Cadeaus
03
OKT. '22

Tel af naar kerst met de mooiste adventskalenders

Tel jij al af naar de feestdagen? Met een bijzondere adventskalender wordt de aanloop naar kerst een feest. Van de mooiste adventskalenders met make-up en verzorgingsproducten tot chocolade -en thee adventskalenders of zelfs kalenders met speelgoed: ontdek hier de mooiste exemplaren voor 2022.

Geschreven door
LoreContent Creator Lifestyle

Magische rituelen met de Rituals adventskalender

Maak je klaar voor de drukte van de feestdagen door wat extra me-time in te lassen. De luxe adventskalender van Rituals verleidt je elke dag op verrassende wijze om een moment voor jezelf te nemen. Je ontdekt er bijzondere geurkaarsen voor de adventzondagen en luxe verzorging om jezelf tot lang na Kerstmis te verwennen.

Wil je niet jezelf, maar iemand anders een beetje extra bewustzijn en balans schenken? Dan heb je met de Rituals adventskalender een prachtig Sinterklaascadeau gevonden.

Kerst rook nog nooit zo lekker

Voeg een vleugje mysterie toe aan de adventsperiode met de hemelse adventskalender van diptyque. Deze neemt je mee door het heelal, langs de melkweg en biedt je dag na dag een Diptyque-geschenk van sterrenkwaliteit. Een prachtige mix van geurkaarsen en gezichts -en lichaamsverzorging, dat is wat je ontdekt in de diptyque adventskalender. Met de 3 limited edition kaarsen van dit bijzondere merk geurt jouw huis heerlijk naar kerst tegen de tijd dat het 25 december wordt.

De Bijenkorf beauty adventskalender 2022

Beautyliefhebbers zijn het erover eens: de Bijenkorf beauty adventskalender van 2022 overstijgt alle verwachtingen. Deze luxueuze adventskalender heeft een prachtig ontwerp van de Bijenkorf Amsterdam winkel, met achter elke raam een hoogwaardige parfum of cosmeticaproduct. Diegene die er dit jaar één konden bemachtigen ontdekken deze advent de mooiste bestsellers en ook nieuwe items van bekende merken als Charlotte Tilbury, Paula’s Choice, Nars en Balmain. Was je dit jaar te laat om de Bijenkorf beauty adventskalender ter waarde van 500,- te bemachtigen? Word dan member zodat je volgend jaar als eerste de kans krijgt om de Bijenkorf beauty adventskalender van 2023 aan te schaffen.

Chocolade-en thee adventskalenders om van te genieten

Ook chocolade adventskalenders zijn favoriet tijdens de adventperiode. Kom in de stemming voor de gezelligste tijd van het jaar en trakteer jezelf elke dag op een klein stukje chocoladekunst. Kies voor een klassieke adventskalender met kleine chocoladevormpjes van merken als Neuhaus of verwen jezelf en je familie met delicate bonbons. Daarvan vind je de mooiste lekkernijen in de chocolade adventskalender van Patisserie de Bijenkorf.

Haal alles uit je dagelijks genietmomentje en drink er een kopje thee bij, met een verrassende smaak uit één van onze thee adventskalenders.

Wie zoet is krijgt lekkers

4 van 8 artikelen gezien


De leukste adventskalenders voor kinderen

Kunnen jouw kinderen ook niet tot kerst wachten om de cadeautjes onder de boom uit te pakken? Dan zijn deze speelgoed adventskalenders van Lego ideaal. Achter elk deurtje van deze adventskalender schuilt een leuke verrassing, waarmee ze tot de feestdagen zoet zijn. Het perfecte sinterklaascadeau, als je het ons vraagt.

Vind je het leuk om je kinderen te verrassen met zelfgemaakte cadeautjes? In ons assortiment vind je doe-het-zelf adventskalenders van merken als Gisela Graham en Paper Goods & More.

Spelenderwijs de feestdagen in

Lees meer