Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Hugo Boss FW23 collectie
Mode
23
SEP. '23

BOSS herfst/winter 2023 collectie

Voor de herfst/winter collectie van 2023 neemt BOSS ons dit najaar mee naar een betoverende Techtopia, waar de wereld van technologie harmonieus versmelt met weelderige groene oases, resulterend in een rustgevend werkplek van de toekomst. In deze "GorpCore"-collectie, bestaande uit formele mode, belichaamt BOSS maatwerk, vakmanschap en een ongeëvenaarde verfijning. Bekijk onze hoogtepunten die we vanuit de eerste rij bewonderen en ontdek alvast de collectie bij ons online en in de winkels.

Klassiek door een moderne lens

Met het thema "CorpCore" transformeert BOSS traditionele kantooroutfits tot klassieke stukken met eigentijdse accenten. Ceinturen geven vorm aan oversized pasvormen, scherpe sneden voegen intrige toe, en op gebied van accessoires worden kantoorartikelen zoals paperclips, pennen en mappen op speelse wijze herwerkt. Het kleurenpalet is verfijnd en ingetogen, met neutrale tinten variërend van tijdloos grijs en wit tot elegant bruin en groen.

Blikvanger: de perfecte manteljas

De BOSS 2023 herfst/winter collectie is rijk aan prachtige manteljassen, voorzien van perfecte pasvormen en hoogwaardige materialen zoals alpaca en wol. Dankzij hun neutrale kleuren zijn ze veelzijdig te stylen gedurende de herfst- en wintermaanden.

Nieuwe silhouetten

In de BOSS-collectie van dit najaar stralen diepe snits, scherpe schouders en verfijnde vormen. Deze elementen voegen een uiterst stijlvolle dimensie toe aan de collectie en verlenen een krachtig karakter aan zakelijke ensembles. Ontdek de verfijnde allure van de herfst met BOSS.

Onze BOSS collectie

Neem alvast een kijkje in de huidige BOSS collectie voor dames en heren en verrijk dit najaar jouw capsule garderobe met echte investeringsstukken als pakken en winterjassen.

Lees meer