De mooiste cadeaus om nu bij de Bijenkorf te personaliseren
Cadeaus
04
NOV. '22

Deze cadeaus kun je nu personaliseren bij de Bijenkorf

Een cadeau dat iemand écht bijzonder laat voelen, is een persoonlijk cadeau. Daar helpt de Bijenkorf je graag mee. Van een juweel dat voorzien is van een boodschap voor je geliefde tot gegraveerde champagneglazen en zelfs een Studio Noos tas met je naam; ontdek alle personalisatieservices die nu in de winkel en online beschikbaar zijn.

Exclusief voor members: Bijenkorf cadeaulinten

Met welk item je de ander ook blij maakt: door het mooi in te pakken begint de voorpret al zodra ze het in de schoen of onder de boom zien. Naast onze (online) inpakservice bieden we jou als member twee Bijenkorf cadeaulinten om kosteloos te personaliseren. Zo weten ze in één oogopslag dat er een bijzonder cadeau op ze ligt te wachten. Je ontvangt je voucher op 16 november in Mijn Account.

Juwelen en horloges graveren

Door een juweel of horloge te personaliseren, wordt het een uniek bezit met een hoge emotionele waarde. De Bijenkorf nodigt je uit om de juwelen en horloges die in één van onze winkels zijn gekocht, kosteloos te laten graveren met een bijzondere boodschap, je naam of je initialen. Zo dragen je dierbaren dit bijzondere geschenk altijd dicht bij ze.

4 van 12 artikelen gezien


Studio Noos tas met initialen

De speelplaats vormt vaak de catwalk van de school. Steel samen met je kind de show met de nieuwste Studio Noos tassen. Of je nu gaat voor de trending Mom-bag of een teddy rugzak voor je oogappel, laat ze borduren met jullie naam en raak ze nooit meer kwijt.

Onze medewerkers staan voor je klaar op de kinderafdeling in de Bijenkorf Amsterdam (21 t/m 30 november) en Rotterdam (30 november t/m 12 december).

4 van 12 artikelen gezien


Rituals cadeaulinten

Al jaren een geliefd cadeau: de Rituals home & body producten die je helemaal tot rust laten komen. Op onze cosmetica afdeling vind je de fijnste cadeaupakketten en nieuwste producten. Hier pakken onze collega's de cadeaus graag voor je in en kun je het cadeaulint bedrukken met een persoonlijke boodschap.

Verwennerij voor lichaam en geest

4 van 12 artikelen gezien


Lees meer