Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Samen is het magisch Cadeaus waar je iedereen blij mee maakt

Geschreven door

Magali, Content creator mode & lifestyle

Ben je op zoek naar een cadeautje voor iemand die je niet goed kent of heb je geen tijd om urenlang te zoeken naar het perfecte geschenk? Ontdek onze tips voor een pakje dat altijd goed is.

Altijd goed cadeaus

Een goed cadeau vinden is soms lastig en kan veel tijd in beslag nemen. Er zijn een aantal items die iedereen kunnen plezieren tijdens het feestseizoen:

  • Kies voor een tijdloos item als een portefeuille of kaarthouder zoals deze van Secrid.
  • Verras iemand met een goed boek. Leest hij of zij niet graag? Ga dan voor een koffietafelboek met prachtige foto's, dat ook nog eens mooi oogt in het interieur.
  • Een stijlvolle peper-en zoutmolen doet het ook altijd goed. Perfect en stijlvol te gebruiken bij een diner.
  • Een laatste geschenk waar iedereen van kan smullen: heerlijke chocoladebonbons van Neuhaus, Godiva of onze eigen meesterbanketbakker van de Bijenkorf.

De Bijenkorf cadeaucard

Nog niets bedacht? Met een cadeaucard van de Bijenkorf schenk je een persoonlijke keuze uit de mooiste cosmetica, juwelen, mode, woonaccessoires en nog veel meer. Daar wordt toch iedereen blij van?

Champagne is always a good idea

Met een fles sprankelende champagne maak je iedereen blij, zeker als de fles een mooie verpakking heeft als deze van Ruinart

Cadeaus Inspiratie voor de feestdagen

Creëer een sprookje voor jezelf of voor een ander met onze magische cadeaus: van praktische musthaves tot pure verwennerij voor hem en haar Laat je inspireren