Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Inspiratie Communie & lentefeest 2020

Geschreven door

Magali, Content creator mode & lifestyle

Het vieren van een communie of lentefeest is uniek dus daarom willen we dat onze kleintjes er op hun best uitzien. Ontdek de it-items van 2020 en laat je inspireren door de mooiste looks voor jongens en meisjes.

Meisjeskleding voor communie en lentefeest

De tijden van de witte bruidskleedjes zijn voorbij. In 2020 mag je op je communie of lentefeest helemaal hip gekleed zijn. Laat je dochter of kleindochter stralen in een pastelkleurig kleedje met bloemen of een tule rok met hippe top. Werk de outfit af met een bijpassend tasje en haarband voor een extra feestelijke touch. Het Nederlandse merk Le Big heeft een leuk assortiment accessoires voor meisjes die perfect passen bij een communie of lentefeest.

Jongenskleding voor communie en lentefeest

Laat iedereen zien wie de ster van de dag is met de mooiste en stoerste outfits voor jongens. Niet enkel klassieke kostuums of blazers zijn gepast voor een communie of lentefeest in 2020. Dit voorjaar kan en mag alles. Combineer een gekleed hemd met beige broek of short en werk de oufit af met Converse All Star sneakers voor een stoere communie look. Wil je zoon geen hemd dragen? Combineer dan een polo met een leuke trui of ga voor extra hip met een T-shirt en een denim jasje.

Damesmode voor communie en lentefeest

Een communie- of lentefeest is een heel belangrijk moment voor jouw zoon of dochter. Als trotse mama wil je er dan ook op je best uitzien, want het is niet alleen voor je kind maar ook voor jouw een speciale dag. Ontdek ons aanbod aan leuke zomerkleedjes, stijlvolle pumps of sandalen en kleurrijke pastelkleurige clutches, zodat je zowel vanbinnen als vanbuiten helemaal straalt.

Kindermode Nieuwe collectie

Ontdek de leukste en stoerste items van topmerken uit de nieuwe collectie Bekijk de collectie