Holiday collectie 2018 Shiny Pretty Things
M·A·C

Geschreven door

Karen, Content editor

De M·A·C Holiday 2018 collectie is hier. “More is more” luidt de boodschap achter de langverwachte feestcollectie. Vandaar ook dat hij vol Shiny Pretty Things zit.

Kleur, glim en glans

Opvallende kleuren als groen, paars, rood, oranje en roze gecombineerd met lekker veel glim en glans maakt deze collectie extra feestelijk én het perfecte cadeau voor onder de kerstboom. Van lip kits tot oogschaduws, eyeliners, highlighters, kwastensets en body glitters: ontdek de Shiny Pretty Things collectie van M·A·C.

Feestelijke make-up

Niet alleen de ‘pretty’ en ‘shiny’ verpakkingen uit de M·A·C Holiday collectie schreeuwen feest, ook de make-up zelf komt in allerlei talrijke tinten, verrijkt met glitters en metallics. Trek het perfecte lijntje met een van de eyeliners, laat die jukbeenderen stralen met een heerlijke highlighter en ga voor kerstrode lippen.

Limited edition Lipstick set

Steel dit feestseizoen de show met een mooie mini uit deze 10-delige lipstickset. Als snoep verpakt in een glanzende metallic doos.

Shop de lipkit

De gehele collectie van M·A·C

Krijg je geen genoeg van de beautyproducten van M·A·C? Ontdek dan de gehele collectie en shop nog veel meer moois voor jezelf of een ander.

Bekijk de collectie

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl