Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Samen is het magisch Adventskalenders en kerstcollecties 2019

Geschreven door

Phoebe, Content creator beauty

De mooiste, fijnste en leukste beautyproducten kun je vinden in adventskalenders en limited edition kerstcollecties. Helemaal leuk om cadeau te geven, maar stiekem nog leuker om jezelf cadeau te doen.

Limited edition Rituals

Het aftellen tot de feestdagen wordt nu nóg leuker door elke dag een nieuw cadeau te openen. De feestelijke Rituals adventskalender in de vorm van een kerstboom bevat maar liefst vier speciale adventskaarsen naast een unieke selectie aan echte Rituals iconen. De limited edition Tsuru giftset is een waar feestje om te geven.

DE BIJENKORF ADVENTSKALENDER

Er zijn adventskalenders en dan is er de supergrote, luxe adventskalender van de Bijenkorf, vol met de beste make-up, haar- en huidverzorging. Dit is waar self-gifting voor gemaakt is.

Charlotte Tilbury adventskalender

Ben je een echte Charlotte Tilbury fan? Dan staat deze Glittering Galaxy of Make-up Magic adventskalender waarschijnlijk bovenaan je verlanglijst. Het aftellen tot de feestdagen wordt nu nóg leuker met 12 fantastische icons waaronder de Matte Revolution Lipstick in Pillow Talk, Charlotte’s Magic Cream en Eyes to Mesmerise in Star Gold.

Fantastische cadeausets

Cadeausets zijn het perfecte geschenk om te geven tijdens de feestdagen. Kies uit Dermalogica, Charlotte Tilbury, M·A·C of NARS. Laat je verrassen door het ruime aanbod aan make-up, huidverzoring- en parfumsets voor je geliefde, je moeder of zus.

Cosmetica Inspiratie voor de feestdagen

Creëer je eigen sprookje met betoverende make-up, de beste haarverzorging en de mooiste cadeausets voor onder de kerstboom Laat je inspireren