Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Tips voor thuis Een salonwaardige look vanuit huis

Geschreven door

Phoebe, Content creator beauty

Wil jij de perfecte kapperservaring thuis beleven? Met deze tips creëer jij in enkele stappen glanzende en pluisvrije lokken zoals alleen jouw favoriete kapper dat kan.

Haarverzorging tot in de puntjes

De eerste stap begint bij een goede haarverzorging die aansluit op jouw haartype. Voor vrouwen met dof en droog haar is hydratatie van groot belang. Kies voor een verzorgende shampoo en conditioner. Een haarmasker is dé oplossing voor fluweelzacht en intens gevoed haar.

Denk in laagjes

Een haarserum of haarolie biedt meer dan alleen een optimale verzorging. Het legt ook een dun laagje op je haar dat je lokken beschermt tegen de hitte van een haardroger, krultang of stijltang.

Gebruikstips:

  • Breng aan op schoon, handdoekdroog haar tot aan de uiteinden
  • Droog je haar droog of droog het aan de lucht en stijl naar wens
  • Breng aan op droog haar om droge haarpunten extra te verzorgen

Wauw factor

De Dream Coat Supernatural Spray van Color Wow staat bij velen bovenaan het verlanglijstje. Deze haarspray beschermt je haar tegen regen en zorgt op regenachtige dagen en warme feestjes voor glanzende en gladde haren.

Gebruikstips:

  • Was je haar met shampoo en conditioner en verdeel je haar in secties. Spray rijkelijk en verdeel op vochtig (niet nat) haar
  • Droog elke sectie door je haar goed te borstelen met spanning en stijl naar wens
  • Gebruik de Dream Coat na elke 3e/4e wasbeurt voor het beste resultaat

Drogen, stijlen, krullen

Met de Dyson haarstylingproducten creëer jij een kapperwaardige look in no time. Kies voor een steil en glanzend kapsel of romantische krullen en maak een look waar je zelfvertouwen een boost van krijgt!

De nieuwste lancering, de Dyson Corrale stijltang, heeft flexibele platen van koper. Hierdoor heb je minder hitte nodig en wordt je haar ook minder beschadigd. Dit nieuwe product van Dyson kan maar liefst 30 minuten draadloos gebruikt worden.

Cosmetica Bestsellers

Laat je inspireren door echte bestsellers op het gebied van huidverzorging, parfum en beauty Bekijk het aanbod