Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Nieuwe collectie Charlotte Tilbury
Glowgasm

Charlotte Tilbury lanceert deze maand haar nieuwe Glowgasm collectie. Ontdek exclusief bij de Bijenkorf de mooiste make-up uit de Glowgasm collectie én een paar glow-gasmic looks, gecreëerd door 'The queen of Glow' zelf.

Glowgasm face palette

De make-up van Charlotte Tilbury is zo populair geworden door haar magische glow. Het nieuwe Face Palette uit de Glowgasm is hierop geen uitzondering. Deze highlighter, blush en bronzer in één voelt zijdezacht aan en is verkrijgbaar in 2 tinten: Lightgasm en Lovegasm. Tip: gebruik een natte borstel bij het aanbrengen om de glow nóg intenser te maken.

Eyes to Mesmerise

De limited edition kleuren van Eyes to Mesmerise waren zo’n gigantisch succes, dat de tinten Rose Gold en Star Gold nu ook tot de vaste Glowgasm collectie van Charlotte Tilbury behoren. De oogschaduw is gemaakt op een crème basis en heeft hierdoor een long-lasting effect en creëert in een oogopslag een romantische, dromerige gevoel. Door de glitters en glow van de Eyes to Mesmerise oog make-up zijn alle ogen op jouw gericht.

Beauty light Wands

De Beauty Light Wand is al enige tijd geliefd onder de Hollywoordsterren. Het is dan ook geen wonder dat deze fantastische highlighter ook in de Glowgasm collectie van Charlotte Tilbury zit. De highlighter is te verkrijgen in drie verschillende tinten: Goldgasm, Peachgasm en Pinkgasm. Breng de highlighter aan op je jukbeenderen voor een magische glow.

Glowgasm Natural Look

Een natural glow, wie wil dat nu niet? Volg onderstaande stappen om een natuurlijke look te creëren met de oude vertrouwde producten én de nieuwe Glowgasm make-up van Charlotte Tilbury.

Charlotte Tilbury Glowgasm
Natural Look

Shop Glowgasm

Charlotte Tilbury Masterclasses

Ben je geïnteresseerd in make-up, maar kan je nog wat hulp gebruiken bij de uitvoering? Bij de Bijenkorf kun je terecht voor verschillende masterclasses waar je leert hoe je jezelf de signature Charlotte Tilbury look geeft en hoe je haar producten het beste kunt gebruiken. Ben je benieuwd? Ontdek dan snel de masterclasses en schrijf je in.

Alles van Charlotte Tilbury

Krijg je maar geen genoeg van Charlotte Tilbury? Ontdek hier haar gehele collectie en vind al jouw favorieten.