Trends Knitwear

De trends op het gebied van knitwear beloven iedereen een warme én stijlvolle herfst. Kruip weg in een oversized trui, kies voor een vest met print of durf op te vallen met knitwear in een statement kleur. Nog een trend die aanhoudt dit seizoen: de logoprint.

Geprinte vesten & Statement kleuren

Het vest maakt dit seizoen een ware comeback. Zeker een vest met print is een trend. Ga net als Anna Nooshin voor een retro exemplaar van ALEXACHUNG of voor een meer basic model die je eindeloos kunt combineren. Ook truien in een statement kleur laat jou dit najaar opvallen. Van felgroen tot rood en geel: geen kleur is te gek.

Gestreepte truien & Logoprint

In een gestreepte trui kom jij geheel volgens de trend voor de dag. Ga voor een oversized, grofgebreide trui met een brede streep om een nonchalante uitstraling te creëren of draag een aansluitend model met een wat fijner streepje die je wat gemakkelijker combineert. Ben je meer van de sportieve look? Ook een trui met logoprint is dit najaar nog altijd even stijlvol.

Oversized truien

De oversized trui leent zich perfect om heerlijk in weg te kruipen. Vaak komt deze trui in een grofgebreide vorm én dit seizoen zie je ze ook in felle kleuren. Welke is jouw favoriet?

Ontdek het aanbod Najaarsjassen

Van kleurrijke trenchcoats en manteljassen tot leren jacks en puffer jackets: ontdek de nieuwe jassencollectie

Bekijk de selectie