Designer trends women
Mode
01
AUG. '22

Designermode trends van dit seizoen

In onze Tuin der Lusten word je dit seizoen verleid om op ontdekking te gaan in de wondere wereld van exclusieve luxe. Van uitbundige roze items tot uitgesproken breisels in een aards kleurenpallet: laat je inspireren door de allernieuwste trends van de meest sublieme luxe merken.

Geschreven door
AnoukContent Creator Designermode & Accessoires

Aards bruin

Dit seizoen is bruin dé modekleur bij uitstek. Van donkere tinten als kastanjebruin en fondant tot zachte tonen als zandbruin of café au lait: deze kleur mag je garderobe in een brede waaier vergezellen. Kies bijvoorbeeld voor een ontwerp van Burberry, die bruin als geen ander weet te integreren in iconische ontwerpen. Deze pareltjes zijn prachtig te combineren met een bruine designer tas, zoals de roestbruine Chloé.

Modieus bruin in je garderobe

4 van 10 artikelen gezien


Gebreide ambacht

Wie luxe zegt, zegt ambacht. De delicate handtekening van de ontwerpers vinden we dit seizoen onder andere terug in opvallende breisels met een klassieke logoprint en hedendaagse uitstraling. Ook details als kragen en knoopjes maken zich subtiel kenbaar. Laat je betoveren door de historische kunde van modehuizen als Gucci en Palm Angels.

Hul jezelf in ambacht

4 van 8 artikelen gezien


La vie en rose

Niet alleen bruin betreedt dit modeseizoen het podium. Ook roze steelt de show, zoals we onder andere spotten in de herfstcollectie van Valentino tijdens de Paris Fashion Week. Waar bruin ons met de voeten op aarde brengt, laat roze ons dromen. Met tinten als zoet kauwgomroze en fel fuchsia voegt deze kleur een extra vrolijke noot toe aan onze ontdekkingstocht in de Tuin der Lusten.

Betreed de roze wolk

4 van 8 artikelen gezien


Royale parels en logojuwelen

Elegante broderie, delicate decadentie en royale versiering. Het is weer tijd om de wijde wereld in te trekken en jezelf te verwennen met luxe accessoires. Mode maisons als Gucci spelen mooi in op de trend van logojuwelen en klassieke parels., die je prachtig kunt combineren met vorstelijke accessoires zoals gouden haarspelden. Door elementen van voorheen te combineren met de nieuwste indrukken, worden oud en nieuw samengesmolten tot eigentijdse pracht en praal.

Een markante juwelendoos

4 van 12 artikelen gezien


Lees meer