Jurkentrends
Mode
09
MRT. '23

Dit zijn de jurkentrends van SS 2023

Dit seizoen verlangen we naar liefde, plezier en luchtigheid. We hunkeren naar humor en nemen een frisse duik in het leven. Welke gelegenheden je ook op de planning hebt staan: met de jurkentrends van SS 2023 wordt het leven extra speels.

Geschreven door
AnitaContent Creator Damesmode

Bohemian chic

Dit voorjaar zijn luchtige, lange kleedjes weer helemaal terug van weggeweest. Flaneer aan het strand met je favoriete maxi-jurk en ga voor het ultieme Ibiza-gevoel door een kleed te dragen in een flowy stof. Door deze trend te combinerem met stoere accessoires, zoals een pet of een beanie, krijg je een casual bohemian look.

Zwoel en zomers

4 van 12 artikelen gezien


Liefde voor kitsch

Kitsch-lovers opgelet: een statement maken wordt dit modeseizoen een fluitje van een cent. Kies voor een kleedje met een over the top patroon of ga voor een jurk met volumineuze mouwen. Of allebei! Subtiele varianten van deze trend ontdek je bij merken als Maje en Sandro, voor échte statement exemplaren ben je bij Co’Couture en Rotate aan het juiste adres.

Flamboyant & speels

4 van 5 artikelen gezien


Glanzende stoffen

Zoals we eerder al zagen bij de populaire Y2K trend, zoeken we ook dit seizoen de grenzen op met bijzondere stoffen. Verras je omgeving met kleedjes die glanzen, het licht reflecteren of semi-transparant zijn en haal je innerlijke rebel naar boven. Wie denkt dat deze trend enkel gepast is voor feestjes, heeft het mis; ook in het dagelijks leven voegen we dit voorjaar een flinke portie funk toe.

Moderne glamour

4 van 8 artikelen gezien


Lees meer