Femme Fatale collectie marlies | dekkers

Anita, Editor damesmode

De Femme Fatale-collectie is ontworpen voor vrouwen die zich net zo thuis voelen in het licht als in de schaduw, geïnspireerd op de welbekende misdaadfilm. Hul je lichaam in prachtige najaarskleuren en geniet van deze stijlvolle, leren lingeriecollectie.

Femme Fatale collectie

De Femme Fatale-collectie van marlies | dekkers bestaat uit een luxe super push-up bh en een stoer brazilianbroekje. Het kunstleer heeft een prachtig reliëf in verzadigde bordeauxrode en donkergroene kleurtonen: perfect voor het najaar.

Durf uitdagend te zijn

Het unieke ontwerp uit de Femme Fatale-collectie met lederlook en een reliëfpatroon, laat zich nergens mee vergelijken. Deze collectie vereist veel precisie: om het reliëf in de stof met lederlook te creëren. Durf uitdagend te zijn en jezelf te onderscheiden met deze unieke ontwerpen.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl