Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Modetrends
Mode
31
AUG. '23

Dit zijn dé modetrends van 2023 voor dames

Een nieuw modeseizoen is aangebroken met natuurlijk bijpassende trends. Op dit prachtige podium schenken we niet alleen aandacht aan de opkomende merken en sprankelende collecties, maar omarmen we ook de unieke kans om onszelf als individuen te tonen. Laat je inspireren door de modetrends van herfst/winter 2023: van nostalgische prints tot transparante stoffen.

Geschreven door
AnitaContent Creator Mode

Speels: levendig & herinneringen

Deze modetrend brengt ons rechtstreeks naar een sprookjesachtige patisserie, waar de kleuren samenkomen als verfijnde lekkernijen en onze kleding verandert in een levendig en speels tafereel. Pasteltinten, zoals zachtroze, vanille en pistache, voeren de boventoon dit seizoen. Ze herinneren ons eraan dat mode niet altijd serieus hoeft te zijn, maar juist een speelveld kan zijn voor zelfexpressie en vreugde. Zo zien we ook nostalgische prints terugkomen in deze trend, die ons met een glimlach terugbrengen naar de onbezorgde dagen van onze jeugd. Het is tijd om te schitteren in de schijnwerpers, dus pak je podium met vrolijke kleuren, speelse prints en eye-catching accessoires.

Preppy en vrolijk

4 van 7 artikelen gezien


Rebels: vrijheid & gedurfd

Dit najaar omarmen we een vleugje rebelse vrijheid door te spelen met elastische stoffen en gedurfde cut-outs, geïnspireerd door de grunge scene; waar de huid niet langer gevangen wil worden gehouden. Bij deze trend spelen kleuren als fluorescerend groen, roze en paars de hoofdrol, en we verwelkomen deze tinten met enthousiasme. Voeg een elegante touch toe door deze kleuren te combineren met glinsterende materialen en transparante stoffen. Laat je verleiden door de uitdagende kant van deze trend, stap uit je comfortzone en zoek het rebelse randje op.

Sportief en rebels

Idyllisch: landelijke eenvoud & creativiteit

Dit modeseizoen omarmen we met een voorliefde voor vakmanschap en tijdloze investeringsstukken een harmonieus samenspel van eenvoud en originaliteit. We zullen onszelf gaan kleden in warme en knusse stoffen, die met behulp van ambachtelijke technieken zoals quilten en haken tot leven worden gewekt in kleurrijke variaties. Bovendien laten we ons inspireren door de natuur, waarbij dierlijke prints, (nep)leer en warme tinten dienen als de essentiële basics voor je look. We voegen een vleugje creativiteit en nonchalance toe door het combineren van diverse texturen, soms zelfs met meerdere prints, om een rustiek karakter te creëren.

Nonchalant en zacht

4 van 5 artikelen gezien


Lees meer