Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Tassentrends
Mode
18
AUG. '23

De tassentrends voor herfst/winter 2023

Bij de komst van een nieuw modeseizoen horen natuurlijk ook nieuwe trends. Van glanzende metallic tassen tot nostalgische baguettes en tijdloze klassiekers. Duik in de fascinerende wereld van de tassentrends die we hebben gespot en geef je tassencollectie een podium.

Gecreëerd door
AnoukRedacteur Mode

Een vleugje nostalgie

Het moment is aangebroken om je geliefde arm candy uit de jaren '00 weer tevoorschijn te halen en nieuw leven in te blazen. Terwijl we terugkijken op het afgelopen modeseizoen, kunnen we met zekerheid zeggen dat ook dit seizoen diverse historische exemplaren terugkeren. Het lijkt erop dat onze favoriete tassen uit het verleden een blijvende plaats hebben veroverd in de hedendaagse mode. Een absolute ster in deze trend is bijvoorbeeld de iconische baguette van GUESS.

Net als... Carrie Bradshaw

4 van 8 artikelen gezien


Metallic

De modewereld omarmt met enthousiasme een trend die de grenzen van stijl en glans verlegt: metallic tassen. Denk hierbij aan hoogglanzende afwerkingen en een schitterende uitstraling. Deze trend is een krachtige vorm van zelfexpressie. Een metallic tas brengt je outfit tot leven op een magische manier. Draag een metallic tas bij je favoriete ton-sur-ton pak om accent aan te brengen en je outfit naar een hoger niveau te tillen. Of combineer de tas met een sculpturale jurk en je hebt meteen een ensemble dat de schijnwerpers opeist.

Een verleidelijke twist

4 van 6 artikelen gezien


Natuurlijke tinten

Dit modeseizoen kunnen we ook de natuurlijke tinten terug verwachten in de tassencollecties. De kalme en rustgevende uitstraling van deze tinten, zoals het diepe mosgroen en het warme kastanjebruin, spreekt tot de verbeelding van modeliefhebbers wereldwijd. Modehuizen zoals Wandler en KAAI hebben deze kleurenpaletten omarmd en toegevoegd in hun nieuwste collecties. Tassen in natuurlijke tinten voegen een vleugje elegantie toe aan elke outfit, waardoor ze een tijdloze en waardevolle aanvulling zijn op je garderobe.

Dichter bij de natuur

4 van 8 artikelen gezien


Kleurstatement

Na minimalisme is het de beurt aan maximalisme om te schitteren als trend. Een trend die juist het tegenovergestelde van de vorige trend is, is de pop of color. Het is tijd om uit je comfortzone te stappen en te experimenteren met tinten die je normaal gesproken misschien niet zou overwegen. Het is een uitnodiging om je garderobe te verrijken met opvallende kleuren en gewaagde combinaties te verkennen. Bij onder andere deze merken vind je jouw snoepzakje.

Creëer je eigen snoepwinkel

4 van 8 artikelen gezien


Lees meer