Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Dresscode trouwfeest Black Tie dresscode

Geschreven door

Anita, Content creator damesmode

Black Tie is dé dresscode voor een grote en exclusieve aangelegenheid. Gehuld in een lange en ultra-chique avondjurk met elegante schoenen, accessoires en juwelen steel je de show.

BLACK TIE DAMES: DO’S & DONT’S

  • Een lange kleed is een must wanneer het trouwfeest inclusief diner is
  • Vrolijke kleuren zijn toegestaan
  • Hoge hakken tillen jouw look naar het hoogste niveau

DE AVONDJURK

De dresscode Black Tie vraagt om een lange avondjurk. Of je nu gaat voor en simpel of uitbundig exemplaar; een hoge split, unieke details en materialen maken het kleed extra speciaal.

STRALEN IN SHAPEWEAR

Om jouw Black Tie outfit te laten slagen is shapewear+ een must. Zeker wanneer het een strak kleedje betreft, wil je geen last hebben van ongewenste plooien. Je voelt je zelfverzekerder wanneer je weet dat jouw jurk de hele nacht lang perfect blijft zitten.

DE JUISTE SCHOENEN

Goed nieuws: al hebben hoge hakken ook bij de dresscode Black Tie de voorkeur, een wat lager, stijlvol hakje verdoezel je gemakkelijk onder je lange jurk en maakt je er niet minder feestelijk uitzien.

DE CLUTCH

De clutch is de meest voorkomende tas bij Black Tie. Ook mag deze wel een beetje opvallen. Durf dus te kiezen voor een clutch clutch+ met een opvallend kleurtje, een beetje glitter of een metallic finish.

DE JUWELEN

Bij Black Tie is het belangrijk dat je juwelen je look versterken. Heb je bijvoorbeeld een jurk met een opvallend lijfje? Laat dan een ketting achterwege en kies voor mooie oorbellen en een ring of armband van bijvoorbeeld Cartier.

Bekijk ook de andere dresscodes