Dresscode trouwfeest Cocktail dresscode

Geschreven door

Anita, Content creator damesmode

Een vrolijk kleedje, opvallende juwelen, hoge hakken en een statement tas: dat zijn de items waarmee je de show steelt wanneer de dresscode Cocktail luidt.

COCKTAIL DAMES: DO’S & DON’TS

  • Ga voor een cocktailjurk die net boven de knie valt
  • Een beetje bloot is toegestaan, maar een goede balans is belangrijk
  • Geen cocktaillook is compleet zonder bijpassende hakken en accessoires

DE COCKTAILJURK

De bruid overschaduwen is een no-go, maar opvallen mag zeker. Van een felle kleur tot een bijzondere halslijn en een ultra-vrouwelijk silhouet: het kleed is het middelpunt van je outfit.

COCKTAIL-PROOF SCHOENEN

Cocktail en hoge hakken gaan hand in hand. De stilettohak is er voor de echte durvers onder ons. Meer stabiliteit nodig? Op een stevige blokhak kom je de hele avond feestend door en sta je tot in de late (of juist vroege) uurtjes op de dansvloer.

TASSEN BIJ DE DRESSCODE COCKTAIL

Feest of geen feest: jouw belangrijkste spullen verdienen altijd een mooi plek om opgeborgen te worden. Maak deze extra feestelijk met een kleine crossbodytas of een statement clutch.

FEESTELIJKE JUWELEN

Klaar ben je pas echt wanneer je je outfit afmaakt met de juiste juwelen. Zowel eye-catchers als minimalistische items zijn geoorloofd. Kies de stijl die bij jou past en hou daarbij ook rekening met hoe uitbundig of kleurrijk de rest van je outfit is.

Bekijk ook de andere dresscodes

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl