Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Inspiratie Winterjassen trends 2019

Geschreven door

Magali, Content creator mode & lifestyle

Benieuwd naar de jassentrends van dit najaar? Variërend van capes voor de zachtere winterdagen tot een nonchalante versie van de klassieke mantel en wollige teddy's. Natuurlijk zijn ook de ruitjespatronen terug te vinden op de jassen van dit seizoen.

De cape

De cape is terug van weggeweest. Ideaal voor degene die zoekt naar een moderne maar tegelijkertijd klassieke uitstraling. Dit item is de ideale tussenoplossing voor de zachte najaarsdagen wanneer een winterjas nog te warm is. Deze jas is een chique en comfortabele aanvulling op zowel casual look als avondkleding.

De nonchalante mantel

Deze trend doet ons denken aan een kruising tussen een badjas, een lang vest en de klassieke mantel. Deze comfortabele jas is perfect voor het wisselvallige winterweer en is een stijlvolle aanvulling op zowel casual als formele looks.

De teddy jas

De teddy jas is niet meer weg te denken uit het straatbeeld, en ook dit najaar zal daar nog geen verandering in komen. Variërend van kort, middellang tot lang en beschikbaar in zowel neutrale als kleurige tinten.

Ruitjes? Check!

Hou je van ruitjes? Dan zit je dit najaar helemaal goed. De ruitjespatronen voeren de boventoon in vrijwel alle modetrends van deze herfst en winter 2019. Hierbij blijven de najaarsjassen natuurlijk niet achter. Of je nu op zoek bent naar een mantel, trenchcoat, cape, teddy of regenjas: ze zijn allemaal beschikbaar in de ruitjesprint.

Ontdek het aanbod Knitwear

Van multifunctionele trui tot de tijdloze col: kruip dit najaar weg in heerlijk warme knitwear Bekijk de selectie