Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Nieuwe collectie Modetrends dames 2020

Geschreven door

Anita, Content creator damesmode

Nieuw jaar, nieuwe trends! In 2020 maken neon kleuren plaats voor natuurlijke tinten en ook nostalgische silhouetten maken hun comeback. Wij zetten dé 4 grootste modetrends van 2020 voor je op een rij. Laat je inspireren en maak je klaar om het straatbeeld te domineren.

Modetrend: Natural neutrals

Was jij de afgelopen maanden ook in de ban van winters wit? Dan zal je dit voorjaar helemaal enthousiast worden want de trend zet zich voort naar natural neutrals. We spotten deze trend op catwalks van grote modemerken als Jacquemus, Givenchy en Bottega Veneta. Ga voor een effortless chic look en combineer van top tot teen verschillende beige tinten in één outfit.

Inspiratie natuurlijke neutrale kleuren beige

Modetrend: Monochroom in paars

Durf je het aan om dit voorjaar uit je comfortzone te stappen? Ga dan voor een kleurrijke outfit en hul jezelf in een van dé modekleuren dit jaar: paars. Van pastel lila tot aan violet en van kostuums tot kleedjes, je kan het zelf zo opvallend maken als je wilt. Ook in de vorm van nonchalante knits komt paars uitstekend tot z’n recht.

Inspiratie lila paars monochroom damesmode

Modetrend: Ballonmouwen

Keer op keer maken de puffy sleeves een comeback op de catwalk. Van Bianca Jagger tot Princess Diana en zowel royals als bekende celebs zijn tijdens verschillende gelegenheden gespot met deze trend. Ballonmouwen staan bekend om het krachtige effect, maar tegerlijkertijd ook het vrouwelijke silhouette. Een echt statement piece voor 2020.

Inspiratie damesmode ballonmouwen leren rok

Modetrend: Statement pakken

Ook in 2020 speelt tailoring een hoofdrol. Kostuums met een scherpe snit, pantalons, blouses en trenchcoats en zelfs mantelpakjes zijn nog niet van het straatbeeld verdwenen. Formeel? Nee hoor. Anno 2020 mixen we deze items met sneakers en hoodies. Ook helemaal van nu: pakken in een uitgesproken statement kleur.

Inspiratie dameskostuum ruitjes wandler Essentiel Antwerp
Inspiratie damesmode nieuwe collectie de Bijenkorf

Damesmode Nieuwe collectie

Ben je benieuwd geworden naar meer? Laat je inspireren door onze gehele nieuwe collectie met nog meer items van onze topmerken. Bekijk de collectie