Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Blijf in beweging Optimaal sporten in huis

Geschreven door

Anita, Content creator damesmode

Om je sportdoelen te bereiken hoef je niet per se naar de fitness te gaan. Er zijn verschillende soorten workouts en oefeningen die jij vanuit je eigen huis kan doen. Ontdek hier alvast welke essentials je niet mag vergeten bij je volgende yoga workout of pilatesles.

Thuis sporten

Bij een workout thuis gebruik je vaak je eigen lichaamsgewicht. Omdat alle spiergroepen getraind worden is het best een intensieve training. Zorg er daarom voor dat je luchtige sportkleding draagt, zoals een trainingslegging of luchtig sport broekje en een sporttop met korte mouwen.

Sporten rondom huis

Heb je na een dag thuis zitten zin om buiten te sporten? Dan is de tuin of een plek dichtbij huis de beste oplossing! Ga een een rondje joggen in de buitenlucht om je conditie op peil te houden of maak een lange wandeling. Voor een training buitenshuis heb je kleding nodig die luchtdoorlatend is maar toch genoeg warmte biedt. Enkele essentials zijn daarbij een goede sportjas of sportvest. Om jezelf de juiste ondersteuning te bieden bij het lopen kun je het best een sport bh met medium of high support dragen.

Sport essentials

Voor een optimale workout heb je wel enkele belangrijke accessoires nodig. Een goede voorbereiding start met een gevulde waterfles, een yogamatje en enkele gadgets als een smartwatch. Deze musthaves helpen je goed op weg om je sportdoelen te behalen.

Boost je gezondheid

Naast een actieve levenstijl zijn er nog andere manieren om je weerstand op peil te houden. Was je handen regelmatig met zeep en maak af en toe een gezonde en lekkere smoothie met onze stijlvolle én krachtige blenders. Ook schone lucht is essentieel voor je gezondheid. De luchtreinigers van Dyson en Stadler Form kunnen je hier een handje bij helpen.

Mode voor ieder moment Binnen blijven in stijl

Voel je ook thuis bijzonder met onze casual mode-items die zowel comfortabel als stijlvol zijn Bekijk de selectie