Lente / zomer Designer it-items 2019

Emma, Content creator

De it-items van 2019 zijn gekenmerkt door opvallende kleuren, grote logo’s en eclectische vormen. Ontdek de nieuwe must-haves en vind jouw favoriete look.

De geprinte rugzak

Prints, prints en nog meer prints, ze zijn dit seizoen overal te zien, zowel op de catwalk als in het straatbeeld. Het Engelse modehuis Burberry+ gaat door middel van deze casual rugzak met hun iconisch ruitenmotief en speelse accenten dan ook helemaal mee met de tassentrend van 2019.

De fannypack

Hoewel de fannypack, jarenlang gelinkt werd aan de ‘toerist’ is de heuptas nu uitgegroeid tot een absolute must-have. De praktische maar toch fashionable tas heeft ondertussen de modeliefhebbers volledig gecharmeerd. Ga bijvoorbeeld voor een item van merken als Saint Laurent+ en Dolce & Gabbana+ of voor deze trendy fannypack van Dsquared2.

De logosneaker

‘Go big or go home’ mag je dit seizoen vrij letterlijk nemen. De periode dat een designerlogo subtiel moest zijn is volledig verleden tijd. Maak dit seizoen een fashion statement met de logosneakers van Gucci+ of met items van designermerken als Off-White+ en Balenciaga+.

De combat boot

Het stijlvolle ontwerp, luxe materiaal en VLTN-logo verraden meteen dat het om een ontwerp van Valentino+ gaat. De combat boot is de perfecte combinatie tussen een stoer maar tegelijkertijd elegant silhouet waardoor je er eindeloos mee kan combineren.

De kleurrijke sneaker

Vervolledig je outfit met deze exclusieve jogger sneaker van Off-White+. Met de kenmerkende strepen en het eclectische kleurenpalet creëer je meteen een high-fashion look. Hulde aan Creative Director Virgil Abloh voor het ontwerpen van dit it-item.

Lente/zomer Designer it-items

Ben je benieuwd geworden naar meer? Bekijk ons aanbod van statement designerschoenen en it-tassen. Schoenen Tassen