How to wear Geen dresscode

Geschreven door

Shanice, Content Editor

Wat voor een outfit draag je precies als er geen specifieke dresscode is? Van een zwierige jurk tot een broekpak: alles kan. Zolang jouw outfit maar vrolijk gekleurd is en gemaakt van zomerse materialen.

DO’S & DONT’S BIJ EEN SPECIALE GELEGENHEID

  • Kies voor één statement item en gebruik de rest van je outfit ondersteunend
  • Probeer zwart te vermijden in kleding en kies voor felle of pastelkleuren, mits ze bij je uiterlijk passen
  • Kies voor luchtige materialen zoals katoen, linnen en crepe. Details zoals volant en mesh maken het extra zomers

DE JUISTE OUTFIT

Deze dresscode is perfect om je eigen stijl te laten zien, mits het chic blijft. Ben je geen type voor een jurk? Kies dan voor een mooi broekpak of een rok. De opties zijn eindeloos.

DE SCHOENEN

Hakken zijn geen must, dus speel met contrasten. Combineer een romantisch kleedje met stoere loafers en een broekpak met hoge hakken. Hierdoor weet je zeker dat je goed zit en dus niet over- óf underdressed bent.

DE TIJDLOZE TAS

Wanneer je jezelf niet aan een dresscode hoeft te houden, hoeft je tas niet extravagant te zijn. Complementeer je outfit met een iets tijdlozer (maar wel feestelijk) exemplaar.

STATEMENT JUWELEN

Net zoals de rest van je outfit, mogen de juwelen best opvallen (mits er een balans is). Helemaal van nu zijn de statement oorbellen. Kies voor een enkele opvallende oorbel, of een duo.

Bekijk ook de andere dresscodes

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl