Duurzaam slapen
Ruimtes
16
MRT. '22

Alles voor een duurzame nachtrust

Creëer een goede nachtrust voor jezelf door te investeren in de juiste, duurzame producten. Droom weg bij duurzaam beddengoed, verantwoord geproduceerde pyjama's en dierproefvrije verzorging. Zo start je elke nieuwe dag vol goede energie.

Geschreven door
JessicaContent Creator Duurzaamheid

Duurzamer beddengoed

Wij verzorgen onze huid dagelijks met serums, body lotions en andere krachtige crèmes. Maar wist je dat de keuze voor beddengoed ook bepalend kan zijn voor een stralende huid? Kies daarom voor beddengoed van natuurlijke en biologische materialen, dit is beter voor jou én het milieu. Voor een overtrekset van regulier katoen is bijvoorbeeld 10.000 liter water nodig en worden vele soorten chemicaliën gebruikt. Door je bed op te maken met een dekbedovertrek van biologisch katoen verminder je watergebruik en vermijd je schadelijke stoffen.

Wil je het hele jaar door heerlijk slapen? Kruip dan weg onder een vederlicht dekbed van gerecycleerd of gecertificeerd dons, zoals de duurzame dekbedden van Yumeko.

Slaap zacht

4 van 8 artikelen gezien


Pyjama's met een goed geweten

Je slaapt pas echt lekker als je weet dat je pyjama eerlijk is gemaakt. Hou je van vrolijke prints? Dan kun je je hart ophalen bij SNURK en Desmond & Dempsey. Bij deze prachtige merken vind je kleurrijke pyjama's, verantwoord geproduceerd in Portugal.

Voor zachte en duurzame nachtmode is Essenza de juiste keuze. Dit Nederlandse merk is transparant over alle productielocaties en zet zich als deelnemer van het Convenant Duurzame Kleding en Textiel in voor mensenrechten en de gezondheid en veiligheid van werknemers.

Duurzame pyjama's voor het hele gezin

4 van 8 artikelen gezien


Rustgevende verzorging

Neem wat tijd voordat je naar bed gaat om tot rust te komen zonder afleidingen. Neem een warm bad en start daarna een uitgebreide skincare routine. Zo kom je tot volledige ontspanning en zijn de vervelende slapeloze nachten verleden tijd. De verzorgingsproducten van het merk Wellmark zijn dan perfect: deze producten zijn vegan, dierproevrij en geproduceerd in sociale werkplaatsen. Ze zijn vormgegeven in luxe dispensers van gerecycleerd glas, zo vind je bij Wellmark duurzaamheid tot in de details.

Voor extra kalmte na een uitgebreide skincare routine is de Deep Sleep Pillow Spray van This Works het product dat je nodig hebt. Een natuurlijke mix van lavendel, vetiver en kamille brengt je lichaam en geest tot pure ontspanning. Slaapwel!

Ultieme ontspanning

4 van 8 artikelen gezien


Lees meer