Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Paris Fashion Week Gezien in Parijs

Geschreven door

Magali, Content creator mode & lifestyle

Fashionista Tiany Kiriloff+ ging met de Bijenkorf naar Paris Fashion Week en spotte de musthave items voor het aankomende seizoen. We stelden haar een aantal vragen over de nieuwste voorjaarstrends en legden haar ook een aantal dilemma's voor.

Hi Tiany, je bent net terug van Paris Fashion Week, wat vind je zo fijn aan de modeweek in Parijs?

De tonnen inspiratie die je opdoet. Ik ben na al die jaren shows bezoeken nog steeds in total awe van zo'n show. Ook de verschillende showrooms bezoeken vind ik uiterst interessant omdat je dan alles van dichtbij kan bewonderen.

Naar welke shows keek je het meeste naar uit en waarom? Hebben ze je verwachtingen ingelost?

Dries Van Noten, mijn favoriete Belgische ontwerper en nog steeds een kunstenaar als het op prints aankomt. De show was prachtig en ik weet weer waarvoor ik ga sparen. Ook Chloé+ vond ik geweldig, vooral de overdaad aan accessoires vind ik té gek en ik ben daarnaast helemaal in de ban van de nieuwe C bag+.

Wat zijn je favoriete trends voor dit voorjaar? En waarom?

Fringed jackets, witte accessoires, ruiten+, all things beige (vind ik super chic) boilersuits en prints+. Allemaal trends die je zeer eenvoudig kan combineren met klassiekers zoals een wit T-shirt of een jeans om het allemaal net wat meer draagbaar te maken.

Aan welke trend doe jij zeker niet mee dit seizoen? En waarom?

Mij ga je niet snel in zo'n fietsers broekje zien, niet dat ik het lelijk vind hoor, maar heb er gewoon het figuur niet voor... know your body en kleed je ernaar.

Een aantal dilemma’s om af te sluiten:

Oversized of eerder aansluitend?

Oversized, ik hou wel van een tikkeltje groter

Monocolor of pop of color?

Allebei, ik hou wel van silhouetten in 1 kleur zeker in die lila of beige tinten, maar kleur is nu eenmaal mijn ding, dus dat mag niet ontbreken aan mijn outfits

Trending of trendsetting? Hmmm moeilijk, ik denk dat ik wel een beetje van beiden heb... Trendsetting zijn vind ik top, maar als ik iets leuks vind ga ik het gewoon langer dragen waardoor het weer trending wordt.

New York Fashion Week Gezien in New York

Fashionista Sofie Valkiers ging met de Bijenkorf naar New York Fashion Week en spotte de musthave items voor het aankomende seizoen